Güncellenerek yeniden zirveye ulaşmak istiyor

media 1769

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Kuzey Amerika’da yaklaşık bir sene önce kullanıcıların beğenisine sunulan No Man’s Sky oyunu zamanında aşırı merak uyandıran oyunlar listesinde kendine yer tutmağı başarsa bile, piyasaya çıkarılan yeni oyunlarla kıyaslamada eski popülerliğini yitirmişti. Oyun tasarımcı ekibi No Man’s Sky oyununu yeniden yaygın hale getirmek için ellerini sıvadı. Eski oyun güncellenmiş versiyonda kullanıcıların beğenisine sunulacak.
​​​​​

teknik destek

Eski oyun yeni formatta

Oyun piyasasına girdiği ilk zamanlar aşırı meraklıları kendine bağlamağı başaran No Man’s Sky oyunu kendi tasarımı ile oyuna daha da heyecan ekliyordu. Fakat uzun süre sonra oyuncular No Man’s Sky oyununun kullanıcıya sunduğu fırsat ve seçeneklerin kısıtlı olduğunu gördü. Artık sıkıcı ve sıradan hale gelen oyun eski popülerliğine kavuşmak için bazı değişikliğe uğradı. Oyun tasarımcıları No Man’s Sky oyununun ana temasını değiştirmemek kararı aldı.

Oyun severlere ücretsiz olarak sunulacak No Man’s Sky oyununda heyecan devam edecek. 

Güncellenerek yeniden zirveye ulaşmak istiyor

Oyun kurucuları yeni güncellenmiş No Man’s sky oyununun son versiyonunu “Atlas Yükseliyor” olarak tanımlıyor. Oyuncular No Man’s Sky oyununda daha fazla portal arası seyahat edebilir ve oyunun diğer aşamalarında heyecanı artırabilir. Piyasaya sunulacak olan No Man’s Sky oyununun eski oyun versiyonu gibi gündemi yakalayacağını ve ilk versiyon gibi hızla popülerliğe ulaşılacağı bekleniyor. Yeni güncellenmiş No Man’s Sky oyununun ne kadar hayran kitlesi toplayabileceği ise soru altında.


Call of Duty oyununun mobil versiyonu geliyor

Call of Duty oyununun mobil versiyonu geliyor

Twitch oyun satışına başlıyor!

Twitch oyun satışına başlıyor!

Destiny 2' nin tanıtımı yapıldı

Destiny 2' nin tanıtımı yapıldı
Son Güncelleme: 16.08.2017 00:25