Destiny 2' nin tanıtımı yapıldı

media 2176

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Activision, Destiny 2 oyununun tanıtımını yaptı. Destiny 2 satışı PlayStation 4, Xbox One ve Windows bilgisayar sürümü ile satışa çıkacak. Şuan oyun için ön siparişler alınıyor.

Bungie’nin geliştirerek Activision’ un yalnızca konsollar için yayınladığı Destiny milyonlarca hayranı ile bir araya gelerek beklenenin üzerinde bir oyuncu kitlesi elde etmişti. Bu yılın sonlarına doğru çıkacağı bilgisi neredeyse kesinleşen oyunun devamı özelliğinde olan Destiny 2’nin tanıtımı geçen hafta yapılarak ön siparişe açıldı. Ön sipariş sayfasında yer alan Destiny 2 oyunu PlayStation 4 ve Xbox One ile birlikte bilgisayar için de satışa çıkarılacak. Oyunun ön siparişi yapıldığında kapalı betasına erişim sağlanacak. Ön sipariş yapmayanlar için ise açık beta sürümü sonradan gelecek.

teknik destek

Bilgisayarlara orijinal Destiny hiç gelmemişti. bu durum pek çok oyun sever için hayal kırıklığına sebep olmuş, bu hatalarını The Division ile ört bas etmeye çalışmışlardı. Destiny sürümündeki karakterlerinin yeni oyunda da görülebileceğini fakat ilk oyundan edindikleri silah alet ve seviyelerine bu oyuna taşıyamayacaklarını söylemişlerdi.

Destiny 2 oyunu tanıtımı yapıldı

Destiny 2' nin tanıtımı yapıldı

Destiny 2 için sorulacak hikaye şu şekilde özetleniyor. İnsanlığın en son güvenli şehri olan Ghaul adlı zalim komutan liderliğindeki Red Legion tarafından kuşatılmıştır. Şehir muhafızları kuvvetini yitirmiş, hayatta kalanlar ise şehirden kaçmaya mecbur bırakılmıştır. Güneş sistemindeki saklanmış cephaneleri bulmanızla beraber yeni dövüş kabiliyetleri elde ederek yeniden oyuna dönmeniz mümkün olur. Ghaul ile Red Legion’u yenebilmek ve etrafa dağılmış kahramanları toplayarak şehri tekrar kazanmak için saldırırsınız.

Destine 2’nin platform arasındaki geçişi için heyecan başladı. Ayrıca konsol oyuncuları da bilgisayarlarında destine 2’yi oynayabilecekler. Teknoloji haberleri

Son Güncelleme: 07.04.2017 10:03