Xiaomi Mi 6 modelinin en son görüntüsü sızdı

media 2124

Xiaomi firmasının Mi 6 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Xiaomi Mi 6 modeli ile ilgili en son haberler ve son görüntüleri bu makalemizde…

teknik destek

Xiaomi firması Çinde üretim yapan bir akıllı telefon üreticisidir. Firmanın bugüne kadar yaptığı bir çok akıllı telefon modelleri başta Çin olmak üzere asyada çok satılanlar arasında yer almakatadır. Xiaomi firması amiral gemisi konumunda olan son telefon modeli Mi 6 ile ilgili çalışmalarına devam etmektedir.

Xiaomi firmasının en son çıkaracağı model Mi 6’nın görüntüleri internete sızdı. Tabiki bu görsel bir iddia durumundadır. Gerçek tasarımını çıkınca göreceğiz. Fakat genellikle bu iddialar geçmiş tecrübelerden %90 oranında gerçek çıkma olasılığı vardır. Peki yayınlanan bu görüntülere göre Xiaomi Mi 6 modelinin tasarımı nasıl olacaktır? 

teknik destek

Xiaomi Mi 6 modelinin en son resimleri sızdı

Xiaomi Mi 6 modelinin en son resimleri sızdı

Xiaomi Mi 6 modeli ile ilgiliinternet dünyasında bir çok dedikodu hükmünde haber yayınlanmaktadır. Neredeyse hergün bir haber Xiaomi Mi 6 modeli ile ilgili çıkmaktadır. Şimdide ise bir görüntü Xiaomi Mi 6 takipçilerini heyacanlandırmaktadır. Yayınlanan resimde Xiaomi Mi 6 modelinin arka kapağı yer almaktadır.  Şimdi haberimize şöyle devam edelim yayınlanan bu arka kapak görüntüsünün Xiaomi Mi 6 modeline ait olduğuna dair hiç bir resimi yetkiliden açıklama yapılmadı. Bu açıklamanın ardından Xiaomi Mi 6 modelinin özellikleri ve tasarımı ile ilgili bilgilere geçelim.

Snapdragon 835 işlemcisi ve 6GB ram kullanması beklenilen Xiaomi Mi 6 modelinde bu özelliklerinin yanı sıra çift kamera kullanacağı bilgileri internette dolaşmaktadır. Yayınlanan arka kapak görüntüsünde arka kısmda iki kamera yerinin olması bu resmin doğruluğunu biraz daha artırmaktadır. Ayrıca Xiaomi firması Mi 6 modelinin tanıtmını 19 Nisan tarihinde yapmayı düşünmektedir. Bu tanıtımda bu yayınlanan resmin gerçek olup olmadığı birlikte göreceğiz.

Teknoloji haberleri / Teknoloji haber


Xiaomi Mi Max 2 özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi Mi Max 2 özellikleri ortaya çıktı

Çin devi Xiaomi yeni telefonu Mi 6 özellikleri

Çin devi Xiaomi yeni telefonu Mi 6 özellikleri
Son Güncelleme: 18.04.2017 15:22