Xiaomi Mi Max 2 özellikleri ortaya çıktı

media 2125

Xiaomi Mi Max 2 özellikleri açıklandı. Güçlü işlemci ve RAM' in dışında büyük erkanı da dikkat çekti. Max 2 özelliklerini ve fiyatı ile gayet başarılı bir model olduğunu göstermekte.

teknik destek

Xiaomi yeni akıllı telefonlar için çalışmalarını son hız sürdürürken bir zamandan beri gündemi meşgul eden Xiaomi Mi Max 2’nin teknik özellikleri ortaya çıktı. Şimdi sizinle Xiaomi Mi Max 2’nin özelliklerini paylaşıyoruz.

Xiaomi akıllı telefonlar arasında uyguladığı oldukça makul olan fiyat politikası ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Ayrıca bu ay içinde tanıtılması beklenen Xiaomi Mi 6 modeli ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde teknik özelliklerinin paylaşıldığı Xiaomi Mi 6′ dan sonra bu defa da Xiaomi Mi Max 2 özellikleri ile modeline ait olan GFXBench tablosu açığa çıktı. Xiaomi Mi Max 2 modelinin tasarımı ile teknik özelliklerinden birlikte inceleyelim.

teknik destek

Xiaomi Mi Max 2 özellikleri

Xiaomi Mi Max 2 özellikleri

Oxygen model isimli GFXBench tablosunda kendisine geri dönen Xiaomi Mi Max 2, gücünü 2.2 GHz hızında çalışan Andreno 506 grafik birimi ile Snapdragon 625 işlemciden alıyor.

6.4 inç büyüklüğündeki dev ekranında Full HD çözünürlük sunmakta olan Xiaomi Mi Max 2, 128 GB dahili depolama alanı ve 4 GB RAM ile kullanıma sunulacak. 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kamerası ve 12 megapiksel çözünürlüğünde arka kamerası olan akıllı telefon Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile beraber gelecek. Bütün bu özellikleriyle ve uygun fiyat politikasıyla makul bir model olan, Xiaomi Mi Max 2 Modeli oldukça fazla ilgi göreceğe benziyor.