HTC U11 satış fiyatı ne kadar

media 2020

HTC firmasının yeni amiral gemisi olan U11 modelinin satış rakamları ne kadar olacak? HTC U11 çıkış tarihi ne zaman olacağı duyuruldu. Detaylar haberlerde…

teknik destek

HTC firması bir dönem en kaliteli mobil cihazlar üreten firmalardan biriydi. Fakat gelişen teknolojiye yeterince ayak uyduramamasından dolayı rakiplerinin baya gerisinde kaldığını söyleyebiliriz. Yeni dünyada farkındalık oluşturmanın adı olan inovasyonu yapamayan HTC firmasının satışları git gide düşmüştü. Fakat firma yeniden atağa geçerek kendisine yeni amiral gemi oluşturarak tekrardan mobil sektörüne girmeye hazırlanıyor.

HTC U 11 modelinin daha önce yapmış olduğumuz haberde resmin tanıtımının 16 Mayıs’ ta yapılacağını duyurmuştuk. Fakat bu güne kısa bir zaman kalmasına rağmen HTC U11 ile ilgili yeni haberler yeni bilgiler yayınlanmaktadır. HTC U 11 modelinin çıkış tarihi ve satış fiyatı ile ilgili yeni bilgiler internete sızdı.

teknik destek

HTC U11 satış fiyatı ne kadar

HTC U11 satış fiyatı ne kadar

HTC firması daha önce açıkladığı gibi 16 Mayıs’ ta tanıtımını yapması beklenirken telefon modeli ile ilgili yeni dedikodular teknoloji sitelerinde gezinmektedir. Yeni gelen haberlere göre 16 Mayıs’ ta tanıtımı yapıldıktan sonra U 11 modeli 19 Mayıs’ ta yani üç gün sonra satışa sunulacağı yayınlandı.

Aslında gelen bu dedikodunun çok da gerçekçi olduğunu düşünmüyoruz. Çünkü 16 Mayıs’ ta resmi tanıtım yapıldıktan sonra üç gün sonra 19 Mayıs’ ta telefonun raflarda yerini alması pek de mümkün görünmemektedir. Çünkü neredeyse dağıtım bir aydan fazla sürmektedir. Şimdiye kadar şirketten de böyle bir dağıtım yapıldığına dairr herhangi bir resmi açıklama yayınlanmadı. Peki o zaman bu 19 Mayıs tarihi nedir? Bu tarihin yine internette gezen haberlere göre satış tarihi değil telefon için ön sipariş tarihi olabileceği söylenilmektedir.

HTC firmasının bu modelde diğer telefonlarından farklı bir dağıtım politikası izleyeceği, belirtilen tarihlerde ön siparişleri alarak Haziran  ayı içerisinde de telefonları kullanıcılara ulaştırmayı hedeflemektedirler. HTC U 11 modeli ilk olarak Tayvan ülkesinde satışa sunulacaktır. 

bu bilgileri paylaştıktan sonra asıl konumuza gelelim HTC U11 modeli ne kadar fiyatla satılacaktır? HTC U 11 modelinin 659 dolar gibi bir fiyatla piyasada olacağı gelen dedikodular arasındadır. Tük parasına çevirdiğimizde 2300 TL civarında olacağı tahmin edilmektedir. Tabiki bu fiyatın fazlasıda olabilir. Çünkü teknoloji ürünlerinin fiyatı o ülkenin uygulamış olduğu vergilere göre değişiklik göstermektedir.


HTC U11 yeni bilgiler internete sızdı

HTC U11 yeni bilgiler internete sızdı
Son Güncelleme: 17.05.2017 12:10