HTC U11 yeni bilgiler internete sızdı

media 2024

HTC U11 telefon modeli ile ilgili yeni bilgiler internette yayınlandı. HTC U 11 modelinin teknik özelleri nasıl olacak? GFXBench test sonuçları açıklandı.

teknik destek

HTC U 11 telefon modeli ile ilgili daha önce bazı bilgiler internet sitelerinde yer almıştı. HTC’nin yeni amiral gemisi olacak olan HTC U 11 modeli ile ilgili yeni bilgiler internette yayınlanmaya başladı. Gelen bilgilere göre çok iyi bir telefon modeli ile karşılaşacağımız tahmin edilmektedir. 

HTC U 11 telefon modeli ile ilgili yeni bilgiler ve detaylar internette yayınlanmaya devam ediyor. HTC’nin amiral gemisi olmaya aday modeli şimdiden aynı segmentteki telefon modelleri üreten firmalara korku salıyor. 

teknik destek

HTC U 11 yeni bilgiler internete sızdı

HTC firması tarafından 16 Mayıs 2017 tarihinde takipçilerine resmi olarak duyurmaya hazırlanıyor. HTC bu hazırlıklarını yaparken, çıkaracağı telefon ile ilgili testlerde internette yer almaya başladı. Geçtiğimiz aylarda AnTuTu tarafından HTC U 11 modeli ile ilgili performans testleri yapıldı. Bu test sonuçlarında HTC’nin yeni amiral gemisi yüksek performansı ile göz doldurmaktadır. Yüksek performansı ve teknik özellikleri ile rakiplerini kıskandıran HTC’nin yeni modeline bu seferde GFXBench tarafından test uygulandı. Aşağıda GFXBench tarafından yapılan test sonuçları aşağıda yer almaktadır.

HTC U11 yeni bilgiler internete sızdı

GFXBench testinde ortaya yeniden çıkan U11 modelinde 1440 X 2560 çözünürlüğe sahip 5.5-inç ekran kullanılmaktadır. İşlemci olarak ise 2.4 GHZ hızında Snapdragon 835 kullanılmıştır. Ayrıca grafik birimi olarakta Adreno 540 bu modelde yer almıştır.

HTC’nin yeni amiral gemisinde ayrıca RAM olarak rakipleri ile aynı kapasiteyi kullanmıştır.  4 GB RAM kapasitesi bulunan telefonda 64 GB’lık depolama alanı da bulunmaktadır. U 11 modeli ayrıca kullanmış olduğu kameralar ile de dikkat çekmektedir. Arka kamerası 12 megapiksel olan telefonun ön kamerasında ise 16 megapiksel kullanarak farklı bir konsept hazırladığı görünmektedir. 

Son olarak ise HTC U 11 telefon modelinde Android 7.1.1 kurulu olarak geleceği tahmin edilmektedir. Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması beklenilen telefon için bu makalemizde yer alan özellikler ile ilgili herhangi firma tarafından açıklama yapılmadı. 


HTC 11 ne zaman çıkacak

HTC 11 ne zaman çıkacak
Son Güncelleme: 13.05.2017 19:38