Apple, iPhone 8 modelinde kaç GB RAM kullanacak

media 2049

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple firmasının son gözdesi olan iPhone 8 modelinde ne kadar RAM kapasitesi kullanacaktır? iPhone 8 teknik özelliklerinden biri olan RAM bilgisi ile ilgili yeni iddia…

Apple markasının yeni akıllı telefon modeli olacak olan iPhone 8 ile ilgili yeni iddialar yayınlanmaktadır. Firmanın amiral gemisi olan iPhone 8 ile ilgili beklentiler herkes tarafından yüksek tutulmaktadır. Bundan dolayı hemen hemen her gün iPhone 8 ile ilgili yeni bir iddia internette yer almaktadır.

teknik destek

Apple iPhone 8 ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. TrendForce en son çıkacak olan iPhone 8 ile ilgili hazırladığı raporunda Apple’ın bu telefon modelinde kullanacağı RAM ile ilgili yeni bir iddia yayınladı.

Daha önce akıllı telefon sektöründe faaliyet gösteren firmaların amiral gemi konumundaki telefon modellerini çıkarmalarından sonra artık gözler son çıkacak amiral gemi olan iPhone 8 modeline çevrildi. Herkes  çıkacak olan iPhone modelinin özelliklerinin ve tasarımının nasıl olacağını merak etmektedir. Bunun üstüne birde 10. yıl durumuda eklenince bu merak dahada artmaktadır.

iPhone 8 modelinde RAM ne kadar kullanacak

Apple, iPhone 8 modelinde kaç GB RAM kullanacak

iPhone ile ilgili her gün yeni bir iddia yayınlanıyor. İşte o iddialardan bir tanesi de araştırma şirketi olan TrendForce tarafından yayınlanan raporda yer aldı. En son çıkan amiral gemisi markalara baktığınızda genellikle firmaların 4 GB RAM kullandıklarını göreceksiniz. Fakat Apple markası iPhone modelinde daha düşük RAM kapasitesi kullanmasına rağmen daha fazla performans elde edilmektedir. Fakat gelişen uygulama teknolojisi ile birlikte mobil telefonlarda kullanılan uygulamalar ve oyunlarda daha fazla RAM kullanımı söz konusudur. Bundan dolayı iPhone 8’de RAM artışı olacak mı sorusu herkes tarafından merak edilmektedir.

Ne yazık ki bu soruya yayınlanan TrendForce raporuna göre olumlu cevap veremeyeceğiz. TrendForce şirketinin iddiasına göre Apple son telefon modelinde yine daha önceki modellerindeki gibi 3GB RAM kullanacağı söylenilmektedir.


Foxconn iddiası iPhone 8 çıkmayacak

Foxconn iddiası iPhone 8 çıkmayacak

iPhone 8 çıkış tarihi bir daha ertelendi

iPhone 8 çıkış tarihi bir daha ertelendi

iPhone 8 özellikleri hakkında yeni bilgi!

iPhone 8 özellikleri hakkında yeni bilgi!
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:14