iPhone 8 çıkış tarihi bir daha ertelendi

media 2115

Apple markasının amiral gemisi iPhone modelinin son serisi olan iPhone 8 neden tanıtım günleri erteleniyor ? iPhone 8 modeli ne zaman çıkacak ?

teknik destek

Apple markasının amiral gemisi olan iPhone modeli ile ilgili bazı sorunlar yaşanmaktadır. Firma akıllı telefon üretime başlayalı on yıl oldu. Bu yıl çıkaracağı ve onuncu yılını kutlayacağı döneme özel bir telefon çıkarmak için uğraşmaktadır. Fakat bazı sorunları aşamadığından dolayı iPhone 8 modelinin tasarımını tamamlayamamıştır.

Apple yeni çıkaracağı son seride iPhone 8 modelinde bir daha geçikme yapacağı iddiası internette yer almaktadır. İnternette gezen iddialarda daha önce iPhone 8 modelinin piyasaya çıkacağı tarihten bir veya iki ay sonra çıkacağı tahmin edilmektedir. Bunun sebebi de daha önce bir çok kez yayınladığımız iPhone 8 modelinde Apple firmasının kullanmayı düşündüğü OLED ekranda altına koymayı düşündüğü parmak izi bu ertelemenin ana sebebini oluşturmaktadır.

teknik destek

iPhone 8 çıkış tarihi neden ertelendi

iPhone 8 çıkış tarihi bir daha ertelendi

Apple firması gözede telefonu iPhone’da 10. yılına özel üretiminde bu yıla özel bir tasarım ile telefonda var olan Home tuşunu kaldırarak yerine fonksiyonel bir alan oluşturarak yeni bir bölüm oluşturdu. Firmanın zorlandığı kısım ise bu fonksiyonel bölümün altına parmak izi okuyucusu koymak için çaba sarfetmektedir.

Apple yukarıdaki nedenden dolayı bu konuda zorlandığı gelen iddialar içerisinde yer almaktadır. Bu durum ortaya çıkınca iPhone 8 modelinin çıkış tarihi bir kez daha ertelenmiş oldu. Ayrıca bu cihazın ertelenmiş olmasına başka sebepte telefona konulacak olan ön kamerada bu geçikmeye sebep gösterilmektedir. Tabiki burada bahsettiğimiz konular hep iddia aşamasında kalmaktadır. Bu durumlar mı gerçekten geçikmeye sebep yoksa Apple farklı bir nedenden mi yapmaktadır kesin olarak bilinmemektedir. Bu sorunu daha önce Samsung firmasının  gözdesi Galaxy S8’de de yaşadığı fakat ekranın altına koyamadığından dolayı telefonun arkasına yerleştirmişti. 


Apple Touch ID özelliğini bırakabilir

Apple Touch ID özelliğini bırakabilir

iPhone 8 özellikleri hakkında yeni bilgi!

iPhone 8 özellikleri hakkında yeni bilgi!

iPhone 8 raporunda bir çok önemli özellik sızdırıldı, yeni canavar geliyor!

iPhone 8 raporunda bir çok önemli özellik sızdırıldı, yeni canavar geliyor!
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:15