Foxconn iddiası iPhone 8 çıkmayacak

media 2055

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple firmasının büyük merakla beklenen iPhone 8 modeli için Foxconn iddiasına göre gelmeyebilir. iPhone 8 çıkış tarihi hakkında spekülasyonlar devam ediyor.

Apple firmasının gözde telefon modeli iPhone 8 bütün iPhone sevenleri tarafından dört gözle beklenilmektedir. Apple bu gözde telefon modelinin son serisi için elinden gelen çabayı göstererek en iyi şekilde çıkarmayı düşünmektedir. 

teknik destek

Apple beklenen telefon modeli geçen yıl içerisinde 250 milyon satışla mobil sektöründe en çok satanlar arasında ikinci sırada yer aldı. Fakat bu sizleri şaşırtmasın Apple açıkladığı kar oranlarına göre ilk sırada yer alan firmayı kazanç olarak çok fazla geride bıraktığı görünüyor. Buda demek oluyorki iPhone telefon modeli tek başına ve pahalı olmasına rağmen gerçekte dünyanın lideridir diyebiliriz.

Apple firması iPhone 8 modeli için özel hazırlık yaptığını belirtmiştik. Bunun sebebi ise iPhone modelinin 10. yılına girmesidir. Firma bu nedenden dolayı en iyi iPhone çıkarmak için uğraşıyor. Bu arada iPhone 8 ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmemektedir. Bir çok söylenti internet ortamında dolaşmaktadır. Bu söylentilerin bazıları insanları heyecanlandırırken bazıları da can sıkabilmektedir. Burada paylaşacağımız bilgide ikinci kısımda yer alan can sıkan haberler arasında olmaktadır.

iPhone 8′ in Foxconn iddiası

Foxconn iddiası iPhone 8 çıkamayacak

iPhone 8 ile ilgili iddiaları sitemizde yayınlamaya çalışıyoruz. Foxconn firmasında çalışan fakat ismin açıklanmayan bir yetkili tarafından iPhone ile ilgili bir kötü haber yayınladı. Foxconn firmasından gelen bu iddiada Apple firması bu yıl sadece iPhone 7S ve iPhone 7S Plus ile ilgili siparişler verdiğini söyledi. Bu bilgi iPhone 8 modelinin bu yıl çıkamayacağı şeklinde bu yetkili tarafından yorumlandı.

Apple firması yeni telefon modeli olan iPhone 8’de kullanacağı bileşenlerle ilgili herhangi bir sipariş vermedi. Bu sipariş vermeyişi ve iPhone 7S modelinin bileşenlerini sipariş vermesi iPhone 8 modelinin çıkamayacağı iddialarını güçlendirmektedir. Fakat bizim görüşümüzü soracak olursan bu iddialar çok da gerçeği yansıttığını düşünmüyoruz. Yılların dev firması Apple bu tarz bir acemilik yapacağını düşünmüyoruz. Tam tersi Apple gibi profesyonel bir firma 10. yılı değerlendirerek tasarım ve donanım olarak güzel iPhone piyasaya sürerek kazancını artıracağını düşünmekteyiz.


iPhone 8 çıkış tarihi bir daha ertelendi

iPhone 8 çıkış tarihi bir daha ertelendi

iPhone 8 özellikleri hakkında yeni bilgi!

iPhone 8 özellikleri hakkında yeni bilgi!
Son Güncelleme: 02.05.2017 10:15