Galaxy J7 (2017) ilgili bilgiler internete sızdı

media 1997

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung markasının yeni Galaxy J7 2017 modeli için yeni bilgiler internette yayınlandı. Gelen özellik bilgilere göre telefon orta segmente hitap edecek gibi görünüyor.

Samsung bir çok farklı modeli ile bilinmektedir. firmanın bugüne kadar çıkardığı bir çok seri bulunmaktadır. O serilerden biride “J” serisidir. Şirket J serisinin son modeli olacak olan Galaxy J7 2017’yi çıkarmaya hazırlanıyor. Peki Galaxy J7 2017’nin teknik özellikleri, tasarımı nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabını aşağıdaki başlığımıızn altında bulabilirsiniz.

teknik destek

Galaxy J7 2017 modeli için yeni bilgiler internette yayınlandı. Gelen bilgilere bakılırsa şirket bu modelini orta segment için hazırlamaktadır. Bu dönem içerisinde firmanın iddialı modelleri arasında bulunacak olan Galaxy J7’nin renk seçenekleri de yavaş yavaş ortaya çıktı.

Galaxy J7 (2017) ilgili bilgiler internete sızdı

Galaxy J7 (2017) ilgili bilgiler internete sızdı

Galaxy J7 modeli sahip olmuş olduğu özelliklere bakılınca fiyatına göre oldukça iddialı görünmektedir. Fiyatı açısından da bütçe dostu olan telefon yeni tarama görselleri ile karşımıza çıktı.

Yeni tarama görsellerinde Galaxy J7 2017 modelinin yeni renk seçeneğini kullanıcılarına sunacağı görünmektedir. Bu haberimizde yayınladığımız resimlerde de göründüğü gibi telefonda yer alan anten çizgilere telefonda farklı bir hava oluşturduğu görülüyor. 

Galaxy J7 2017 modelinde yeni renk seçenekleri arasında Rose Gold” (pembe altın) ve ”Açık Mercan Mavisi” yer almaktadır. Rose Gold” (pembe altın) rengini aslında firma daha önceleri farklı modellerinde de kullanmıştı. Fakat Galaxy J serisinde ilk olarak Galaxy J7 2017 modelin kullanacaktır. Samsung bu telefon modelinde yer alacak renk seçeneklerini genellikle açık tonlarda kullanacağı yönünde bilgiler gelmektedir.

Daha önce çıkan modeli ile arasında ise J7 2016 modelinde sadece çerçevesi metal iken J7 2017 modelinde ise bütün kasa metal gövdeye sahip olacaktır.

Teknik özelliklerine baktığımızda ise J7 2017 modeli 1080p Full HD ekrana, 13 MP ön kameraya, 3 GB RAM’e, 16 GB depolama alanına sahip olacağı görünmektedir. Bu teknik özelliklere bakıldığında Galaxy J7 modeli aslında çok da alt bir seviye telefon modeli olmadığını göstermektedir.


Samsung Galaxy J5 ve Galaxy J7 Yeni Telefonları

Samsung Galaxy J5 ve Galaxy J7 Yeni Telefonları
Son Güncelleme: 23.05.2017 13:25