Samsung katlanabilir telefon fiyatı ne kadar olacak ?

media 1485

Samsung firması 2019 yılında katlanabilir telefon modelini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Peki bu yeni model telefonun özellikleri nasıl olacak ?

teknik destek

Samsung firması mobil sektöre kazandırdığı yeni teknolojiler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Özellikle piyasada yer alan markaların içini açtığınızda samsung teknolojisini görmemiz bu gerçeği bizlere göstermektedir. Samsung, son dönemde gündemde olan katlanabilir telefon teknolojisinde ilerlediğine dair bilgiler internete düşmeye devam etti. 

Geçtiğimiz günlerde Samsung katlanabilir telefon çıkaracağını açıklamıştı. Bu açıklama resmi yetkililerce açıklandı. Samsung takipçileri Galaxy S9 ve S9 Plus modelinin yolunu gözlerken şirket ise bir yandan 2019 yılında piyasaya çıkaracağı katlanabilir telefon çalışmalarını yürütmektedir. Hatta gelen bilgilere göre bu çalışmaların hızlandırıldığı anlaşılmaktadır. CES 2018 etkinliğinde de firmanın çıkaracağı katlanabilir telefon en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

teknik destek

Samsung katlanabilir telefon fiyatı

Samsung katlanabilir telefon fiyatı ne kadar olacak ?

Samsung firmasının  çıkaracağı bu cihaz piyasada yer alan modellerin çok üstünde yer alacak bir cihaz olacak. Katlanabilir telefon hakkında Samsung yetkilileri ilk olarak resmi açıklama yaptılar. Yapılan açıklamalara göre bu cihazın üç önemli özelliği olacak;

  • Katlanabilir cihazın katlanma yönü içe doğru olacak Ekran büyüklüğü ise 7.3 inç olarak belirlenmiş.
  • Bu telefon şanına yakışır bir teknik donanıma sahip olacak. aynı zamanda yüksek donanım ve katlanabilir olmasının  maliyeti yüksek olduğu için satış fiyatıda çok yüksek olacak.
  • Katlanabilir telefon üretiminin yıl sonuna doğru yapılacağı ve satışının ise 2019  yılının başında satışa sunulacak.

Bu cihazın teknik donanımı yayınlanmasa da fiyat aralığı belli olmuş gibi. Bu telefon birazdan yayınlayacağımız fiyatlardan dolayı herkese hitap etmeyecek . Katlanabilir telefon fiyatı ise 1250 ile 1500 dolar arasında olması bekleniliyor.


Samsung Galaxy J2 Pro (2018) özellikleri

Samsung Galaxy J2 Pro (2018) özellikleri

Note 8 ve S8 Plus batarya sorunu çıktı

Note 8 ve S8 Plus batarya sorunu çıktı
Son Güncelleme: 19.01.2018 13:38