Samsung Galaxy J2 Pro (2018) özellikleri

media 1488

Samsung firmasının giriş seviyesi modellerinden bir olan Galaxy J2 Pro 2018 resmi olarak tanıtıldı. Birlikte bu yeni modeli inceleyelim.

teknik destek

Samsung firması her bütçeye uygun telefon modeli çıkarması ile bilinmektedir. Firma en alt seviyeden en üst seviyeye kadar her modeli piyasaya sürmektedir. Kısa sürede bu kadar çok telefon satışının altında firmanın bu kadar model çeşidine sahip olaması yatmaktadır. Samsung yüksek fiyatlı telefon modellerinin yanı sıra uygun fiyatlı modellerini de aynı titizlikle üreterek kullanıcılarının karşısına çıkarmaktadır.

teknik destek

Samsung Galaxy J2 Pro özellikleri

Samsung Galaxy J2 Pro (2018) özellikleri

Bu haberimizde sizlere giriş seviyesinde olan bir modelin devamı niteliğindeki bir telefonu tanıtacağız. J serisinin ikinci sırasında yer alan J2 modelinin 2018 versiyonu firma tarafından tanıtıldı. Samsung Galaxy J2 2018 modelini resmi olarak tanıttı. Geçen ay sızan bilgiler ile karşılaştırdığımızda sızan bilgiler ile çıkan modelin neredeyse birebir uyduğunu söyleyebiliriz. Buda sızan bilgilerin doğruluk payının yüksek olduğunu bizlere göstermektedir.

Giriş seviyesinde yer alan bu model kullanıcılarına ne gibi özellikler sunmaktadır ? Yayınlanan görsellere bakıldığında  plastik bir kasa kullanıldığı anlaşılmaktadır. Galaxy J2 2018 modelini firma siyah, mavi, altın ve pembe renkleri ile satışa çıkaracak. Yine firma yetkililerince açıklanan resmi verilere gör cihaz en fazla 8mm kalınlığında olacak. Ağırlığı ise 153 gram olacaktır. 5 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak olan telefonunun 540X960 çözünürlüğe sahip olacak. Telefonda süper amoled ekran kullanıldığı yine bilgiler arasında yer almaktadır. 

Ayrıca telefon içerisinde kullanılan işlemci markası belli olmamakla beraber dört çekirdekli 1.4 GHz hızında bir işlemci bulunduğu söylenmektedir. RAM olarak ise telefonda 1.5 GB kapasite bulunmaktadır. 

Kamera olarak ise arka 8 MP ön ise 5 MP dir. 2600 mAh batarya kapasitesi bulunan model 144 dolardan satışa sunulacak.

Son Güncelleme: 15.01.2018 12:24