Note 8 ve S8 Plus batarya sorunu çıktı

media 1504

Samsung' un Note 8 ve S8 Plus telefon modellerinde kullanıcılar batarya problemi ile karşılaştılar. Samsung bu sorunun çözümü için çalışma başlattı. Detaylar haberimizde….

teknik destek

Samsung firması yine bir batarya sorunu ile karşı karşıya. Daha önce Note serisinde yaşadığı batarya patlamaları ile gündeme gelen firma bu seferde Galaxy S8  ve Note 8 modellerinde batarya sorunu ile karşılaştı. Amiral gemile olan S8 ve Note 8 modelleri kapandıktan sonra daha açılmamaktadır. Firma bu sorunu çözmek için çalışmalarını başlattı.

Firma daha önce Note 7 modelinde yaşadığı batarya sorunlarını Note 8 de yaşamamak için sekiz nokta güvenlik testi uygulamasını hayata geçirdi. Fakat bu kadar incelmeye rağmen az da olsa sorunlu bataryalar çıkamaktadır.

teknik destek

Note 8 ve S8 Plus batarya sorunu çıktı

Note 8 ve S8 Plus batarya sorunu çıktı

Geçen günlerde bazı Galaxy S8 ve Note 8 kullanıcıları bataryalarının tamamen bitmesinden sonra telefonlarının artık açılmadığını söylediler. Bu sorunlarını da ilgili yerlere ilettiler. Peki karşılaşılan bu sorunun kaynağı nedir ?

Gelen şikayetleri biraz incelediğimizde kullanıcılar telefonlarının kapandıktan sonra bir daha şarj edilemediğini söylediler. Bu sorunun yazılımsal olduğu uzmanlar tarafından söylenilmektedir.Bu sorun telefonun bataryasını sonuna kadar tüketmektedir.

Diğer telefonlarda telefon şarjınızın %0 dahi olasa telefon açılabilmesi için bir miktar enerji bırakılmaktadır. Bu enerji ile telefonunuz en azından açılmaktadır. Samsung firması bu sorunu şuan çok az kullanıcısında ortaya çıktığını açıkladı. Sorunun çözümüne yönelik bilgi toplama işlemlerinin devam ettiğini açıkladı. Bu sorunun sağlıklı bir şekilde çözüme kavuşturulabilmesi için daha fazla örnek incelemeye ihtiyaç duyduğunu firma yetkilileri söylediler. Bundan dolayı batarya sorunu yaşayanlar cihazlarını hemen samsung servislerine vermelerini istediler.

Bu durum ile karşılaşanların telefonları firma tarafından ücretsiz olarak değiştirilmektedir.


Galaxy Note 8 için yeni model Enterprise Edition

Galaxy Note 8 için yeni model Enterprise Edition