Galaxy Note 8 için yeni model Enterprise Edition

media 1643

Samsung firması 2017 yılının ikinci amiral gemisini çıkardı. Galaxy Note 8, şuan telefon sektöründe en pahalı modeldir. Farklı versiyonları ile karşımıza çıkacak olan yeni modeli sizlerle paylaşalım.

teknik destek

Samsung, akıllı telefon sektöründe en fazla satış yapan, en fazla telefon modeli bulunan bir markadır. Her telefon kullanıcısının beğenisine ve her bütçeye uygun bir telefon modelini Samsung serilerinde bulabilirsiniz. Samsung telefon modellerine baktığımızda 5000 TL’ye aldığınız bir modeli ve 100 TL aldığınız bir modeli de rahatlıkla görebilirsiniz. Bu haberimizde firmanın en pahalı modeli olan ve Samsung’un prestij modeli Galaxy Note 8 ile ilgili yeni çıkacak olan bir modelinden sizlere bahsedeceğiz.

teknik destek

Samsung, Galaxy Note 8 Enterprise Edition modeli

Galaxy Note 8 için yeni model Enterprise Edition

Android marketlerde satışa sunulan cihazlara baktığımızda yüksek fiyatı ile Galaxy Note 8 dikkat çekmektedir. Samsung firması en gözde modeli olan Note 8 ve daha önce piyasaya çıkardığı ilk amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin farklı versiyonları ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gaalxy Note 8 Enterprise Edition modeli firma tarafından çıkarmaya hazırlanıyor. Çıkacak olan bu yeni telefonun hedef kitlesi biraz farklı olacak gibi. Biraz daha zengin gurubu olan iş dünyasına hitabet edecek gibi.

Samsung firması iki amiral gemisini farklı gruplarda üretmeyi düşünüyor. Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 modelleri farklı segmentlerde çıkacak. Tabiki şunu da belirtelim burada firmanın çıkaracağı telefon modellerinde teknik özellikler olarak hiçbir farklılık bulunmayacaktır. İlk modellerinde bulunan donanım ile çıkan telefonların sadece yazılımları değişecektir.

Enterprise modelleri her güvenlik güncellemesi alacak. Firma herhangi bir aksaklığa uğratmadan bu modellerini düzenli olarak her aya güncelleyecek. ayrıca Enterprise modellerinin garanti süresi 2 yıldan 3 yıla çıkacak.


Galaxy S8 parmak izi okuyucu sorunu

Galaxy S8 parmak izi okuyucu sorunu
Son Güncelleme: 07.10.2017 15:50