Zoom müşteri hizmetleri iletişim

media 211

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Çok sık kullanılan uygulama Zoom meeting iletişim için bir telefon numarası arayanlardan bazıları şifre problemleri ve erişimde yaşanan sorunları iletmek için tercih etmekte.

Zoom’ ın destek hattı için Türkiye telefon numarası olmadığını ve eğer destekleyen yabancı dillerden birine sahipseniz aşağıdaki iletişim sayfasından uygun olan numarayı aramanızı öneriyoruz.  US +1 888 799 9666 ve AU +61 1800 768 027 örnek numaralar aranabilir. 

teknik destek
  • Destek form alanından uygun olan bir başlıkla talebinizi iletebilirsiniz. Yani zoom.us/feed üzerinden gerekli adımları uygulayınız.
  • Desteği olan dillerin yer aldığı sayfa ise support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362003
  • Satış için kullanılan destek kısmı zoom.us/contactsales

Ulaşacağınız yardım birimlerinden geniş bir destek alabileceğinizi düşünmüyoruz. Ülkemizde özel paralı müşteri hizmetleri hatları üzerinden uzaktan yardımla işlem yapabilen şirketler var ve çoğunlukla bu tarz uygulamalar hakkında çözüm sunulmakta.

Zoom destek ekiblerinin belli bir sınıflandırma ile yaşanan olumsuzluklara gerekli müdehaleyi gösteriyorlar. 

Acil olan kısımlar ciddi ağ ve yazılım tarafında olan gelişmelerdir. Burada zaman kavramı önemli değil her saatte çalışma yapılmakta. Yüksek öncelik ve normal olarak sınıflandırmaya baktığımızda ise performansta ciddi düşüşler ama normal çalışmasını etkileyecek şekilde olmayan tüm durumlar için belli zaman dilimleri içerisinde yapılan çalışmalardır.

Zoom uygulaması ülkemizde çoğunlukla canlı ders ve okul için yapılan toplantılarda kullanılmakta. Tabi şirket görüşmelerini buraya eklemedik. Malum COVID ile ön plana çıkan bir yazılım olduğundan şu an için en çok kullanılan alan eğitim oluyor. Yine virüsle iş alanlarında şirketlerinde bu ve benzeri programları tercih ettiğini biliyoruz.

Zoom müşteri hizmetleri iletişim

Son Güncelleme: 11.10.2020 00:33