Site icon Teknoloji Haber

YouTube TV ses var görüntü yok

media 817

YouTube ses var görüntü yok Smart TV veya telefonda karşılaştıysanız kesin çözümünü satır aralarında bulacağınızı düşünüyoruz. Televizyonda görüntü yok video açılmıyor.

teknik destek

Youtube ses var görüntü yok Smart TV (LG, Grundig, Arçelik), laptop / bilgisayar ve telefonda görülme durumu hemen hemen aynı sebeplerden çıkmakta. Eskiden beri devam eden bu hatanın nedeni için bir açıklamadan çok çoklu bir açıklama yapılması gerekiyor. Ayrı sebepler hem aynı soruna neden olabiliyor.

Sıralamada son maddeleri denemeden önce işlemleri doğru yaptığınızdan emin olunuz. Birde internet bağlantısını değiştirerek deneyin. WiFi ve Android telefon internet paylaşımını açarak deneyiniz.

teknik destek

Televizyonda youtube ses var görüntü yok mu?

Smart TV youtube görüntü yok sorunu çoğunlukla uygulamaya gelen güncellemeden sonra veya televizyona gelen güncellemeden sonra çıkmakta. Her iki durumda da deneyeceğiniz kısıtlı sayıda işlem var. Bunları sizlerle paylaşacağız ve bunları denemeden yardım istememenizi rica ediyoruz.

YouTube TV ses var görüntü yok

Samsung iPhone youtube ses var görüntü yok sorunu

 YouTube ses var görüntü yok

Görüntü yok Huawei, Oppo, Xiaomi, Casper, LG, Vestel ve Samsung Note tablet için geçerli adımları denediğinizde aldığınız uyarı ve sonuca göre açıklamalı şekilde bize yazınız.


Telefonda Youtube videoları neden açılmıyor Android iPhone
Telefonda Youtube videoları neden açılmıyor Android iPhone
Son Güncelleme: 24.10.2019 00:24
teknik destek
Exit mobile version