Telefonda Youtube videoları neden açılmıyor Android iPhone

media 1880

Bu sabah saatlerinde görülen Youtube video açılmıyor sorunu genele ulaştı. Turknet, Superonline, Turkcell, Doping, Vodafone ve Türk Telekom / TTnet telefondan internette girildiğinde açılmıyor.

teknik destek

Video neden açılmıyor? Sorunu analiz ettiğimizde bilgisayarlardan giriş yapıldığında sorun görülmezken cep telefonu ve mobil cihazlardan erişim yapılamamakta. Hatta Android TV’ lerde de bu sorun görülmekte. Anlaşılan mobil işletim sistemlerinde bu sorun oluşmakta. Android ve iOS iPhone cep telefondan Youtube videoları açılmıyor.

Sorun şuan Türkiye genelinde bazı bölgelerde görülmekte. Ama ara ara videolar açılmakta. VPN ve DNS uygulamalarıyla denendiğinde sorun bulunmuyor. 

teknik destek

Youtube video açılmama sorunu şuan mobil cihazlarda ister tarayıcı üzerinden isterde Youtube uygulaması üzerinden denerseniz deneyin sorun aynı şekilde görülmekte.

Youtube videoları açılmıyor çözümü

Çözüm önerisi dediğimiz gibi şuan geçici bir sorun isterseniz VPN uygulaması üzerinden deneyebilirsiniz. Sorun çözüldüğünde hala erişim sorunu olan kullanıcılar bize yorum bırakabilirler. www.teknolojihaber.net

Telefonda Youtube videoları açılmıyor Android iPhone

Unutmadan internet bağlantınız önemli değil. Wifi ve mobil veri / hücresel veri bağlantısında da durum aynı. 


YouTube DNS Ayarları Nasıl Yapılır 2019

YouTube DNS Ayarları Nasıl Yapılır 2019
Son Güncelleme: 19.06.2017 16:29