Site icon Teknoloji Haber

YouTube arama geçmişine bakma

media 1529

Ünlü video uygulamasında arama geçmişine nasıl bakabileceğinizi ve geçmiş izlemelerinizi nasıl silebileceğinizi bu haberimizde sizlerle paylaşacağız.

teknik destek

Youtube sisteminde yaptığınız aramalara kolaylıkla bakabileceğiniz bir yönetimi sizlerle paylaşacağız. Youtube sitesinde izleme geçmişine kolaylıkla bakabilirsiniz. Geçmişinize bakarken izleme geçmişinizi, arama geçmişinizi ve yorumlar geçmişinize ayrı ayrı filitleyerek bakabilirsiniz.

Burada sizlere anlatacağımız  yöntemi her türlü platformda kullanabilirsiniz. Bilgisayarda, telefonda veya tablette aynı yöntem geçerlidir. Ayrıca işletim sistemi de ayrıt etmeden bu yöntemi kullanabilirsiniz. 

teknik destek

YouTube arama geçmişini görme

Yotube izleme geçmişini kullanarak son izlediğiniz videolara ulaşabilirsiniz. Ayrıca Youtube’de sizlere bu geçmişi göz önünde bulundurarak önerilerde bulunmaktadır. Bundan dolayı izleme geçmişinizi silerek veya durdurarak kontrol altın alabilirsiniz. Eğer izleme geçmişini duraklatırsanız geçmişte izlediğiniz hiç bir videonun kaydı alınmayarak sizlere sunulan yeni videolarda kullanılamamaktadır. Tekrardan geçmişinizin kayıt altına alınmasını istiyorsanız geçmişinize ait duraklatmayı kaldırabilirsiniz. 

Peki Yotubede geçmiş bilgilere nasıl ulaşabiliriz ?

Youtube arama geçmişini görme

Youtube arama geçmişine bakma


Telefonda Youtube videoları neden açılmıyor Android iPhone
Telefonda Youtube videoları neden açılmıyor Android iPhone

Çocuklar için YouTube Kids Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır
Çocuklar için YouTube Kids Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır
Son Güncelleme: 16.12.2017 20:05
teknik destek
Exit mobile version