Yakın zamanda gruptan ayrıldığı için kişisini ekleyemediniz

media 1318

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp gruba birini eklediğimde yakın zamanda gruptan ayrıldığı için ekleyemediniz şeklinde hata mesajı alıyorum. Daha sonra tekrar deneyin şeklinde bir öneri geliyor.

WhatsApp‘ ta biri gruptan ayrıldı ve yönetici o kişiyi gruba ekleyemiyorsa bunun nedeni çok fazla sayıda gruptan çıkıp girdiği anlamına geliyor. Burada WhatsApp bir kısıtlama getirmiş. 

teknik destek

Biri gruba aynı anda kaç kez katılabilir? Genelde iki kez peş peşe yapabiliyor. Tahmini üçüncü’ de engellenecek. Tabi bu net olamyabiliyor. Ama bizim bu şekilde karşılaştık. 

Gruba birini eklerken daha sonra tekrar deneyin uyarısı alanlar genelde gün içerisinde tekrar gruba o kişiyi ekleyebiliyorsunuz. Bu belki bir kaç dakika sonra olabilir.

Bu tarz sorunlar genelde kişinin aynı anda çok defa eklenip çıkması ile oluyor. Bazende bu uyarı genel sorundan kaynaklı da olabiliyor. Bunu anlamak için farklı bir grupta denenebilir. Ya da bir arkadaşınız bir grup açıp sizi ekleyip deneyebilir.

Yakın zamanda gruptan ayrıldığı için kişisini ekleyemediniz

WhatsApp grubuna kişi ekleyemiyorum

Birini gruba ekleyemiyorum! Eğer sorun devam ederse WhatsApp iletişim formu doldurulabilir. Ya da resmi web sitesindeki e-postaya mail atılabilir. Kişi gruba eklenmiyor hatası aldıysa WhatsApp uygulamasını kaldırıp tekrar kurulum yapıp deneyebilir. Tabi bu en son yapılacak işlem olacak.


WhatsApp hesabı tamamen ne zaman silinir?

WhatsApp hesabı tamamen ne zaman silinir?
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:39