Xiaomi Mi 6 satışa sunulmadan tükendi

media 1898

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Geçtiğimiz günlerde Hepsiburada.com sitesi üzerinden ön siparişi alınan Xiaomi Mi 6 modeli gelen yoğun talep sonrası satışa başlamadan tükendi.

Cep telefon sektörü gün geçtikçe kendini yenileyerek gelişmektedir. He rgeçen gün bu sektöre yeni marka ve modeller girmektedir. Özellikle Çin’de mobil sektöründe faaliyet gösteren firma sayısı son dönemde ciddi oranda arttı. Son bir kaç yıl içerisinde farklı markalardan ayrılan kişiler kurdukları yeni firmalar ile Çin pazarında hatırı sayılır yer edindiler. İşte o firmalardan biri olan sadece Çin pazarında değil ülkemizde de yoğun talep gören Xiaomi’e markasıdır. Bu haberimizde Xiaomi Mi 6 modelinden bahsedeceğiz.

teknik destek

Xiaomi Mi 6 satışa sunulmadan tükendi

media 1896

Xiaomi firması çıkarmış olduğu telefonlar ile gündemde kalmaya devam ediyor. Firma son dönemde neredeyse en yüksek donanıma sahip telefon modellerini piyasaya çıkarmaktadır. Xiaomi firması tarafından çıkan telefonlar bu yüksek donanım sebebiyle yüksek satış rakamlarına ulaşmıştır. Xiaomi şirketi sadece ülkemizde değil menşei olduğu Çin’de de ciddi bir pazar payına sahiptir. Şirketin çıkardığı telefon modelleri tasarım ve özelliklerinden dolayı kullanıcılar tarafından yoğun ilgili ile karşılanmaktadır.

Xiaomi firması yeni mairla gemisini çıkarmaya hazırlanıyor. Xiaomi Mi 6 ismi ile piyasaya çıkacak telefon şimdiden ön sipariş almaya başladı. Ülmeizde de Xiaomi Mi 6 modeli iin ön sipariş alımları başladı.

Xiaomi Mi 6 modeli için hepsiburda.com sitesi üzerinden geçtiğimiz günlerde ön sipariş alınmaya başlandı. Ön sipariş alımının başlamasıyla birlikte sitede stokda bulunan bütün telefon modelleri satışa sunulmadan bitmiş görünüyor. 

Xiaomi Mi 6 modelinin satış tarihi daha önce açıklandığı gibi 15 Haziranda yapılacak. Fakat hepsiburada.com sitesinde 1999 TL fiyatla ön siparişe açılan telefon şimdiden bütün stokları satmış görünüyor. Gelen yoğun talep sonucunda 3 gün öce ön siparişe açılan telefonun bütün stoklarının tükendi görünüyor.

Son Güncelleme: 15.06.2017 13:02