WhatsApp grup mesajları gitmiyor

media 1513

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Ünlü mesajlaşma uygulaması Whatsapp'da oluşturulan gruplarda eğer mesaj gönderemiyorsanız bu haberimizde yayınlayacağımız çözüm önerilerini uygulayabilirsiniz.

Whatsapp uygulamasında son dönemde ortaya çıkan sorunlardan biride gruplara mesaj göndereme sorunudur. Biraz sizlerle paylaşacağımız yöntemi uygulayarak sorunuzu çözüme kavuşturabilirsiniz.

teknik destek

Bu sorun ile neden karşılaşıyoruz sorusuna cevap vererek yazımıza başlayalım. Whatsapp belirli sürelerde hesapları otomatik olarak yedeklemektedir. Eğer uygulamayı telefon kaldırdığınızda veya telefonu sıfırladığınızda tekrar kurulumda uygulama bu yedekten mesajlarınızı ve sohbetlerinizi tekrar telefona geri yüklemektedir.

Whatsapp uygulamasında grup mesajları gitmiyor

Fakat bu uygulamanın ne yazık ki bir eksi bulunmaktadır. Geri yüklenen hesaplarınızda bulunan gruplara mesaj göndermek istediğinizde mesajlarınız gitmediği görünmektedir. Bu sorunu aslında ilk aşamada farketmeyebilirsiniz. Fakat daha sonra attığınız mesajlara cevap gelmeyince bu sorunun varlığından haberdar olacaksınız. Bu sorunun dahada ilginç tarafı gönderilen mesajlar grup tarafından da okunmuş görünmektedir.

Gruplarda yaşanan bu sorunun genel çözümü gruptan çıkarak tekrardan girmenizdir. Eğer bu grupta yönetici konumundaysanız çıkış yaptıktan sonra yönetici yetkisi sıra olarak sizden sonra gelen kişiye devredilecektir. Tekrardan davet alarak gruba üye olabilirsiniz.

WhatsApp mesaj gitmiyor! Whatsapp gruplarından çıkmak için grup ekranına giriş yaprak sağ üst köşede yer alan gruptan çık yazısına tıklayınız. Aşağıdaki resimde bu seçenekler ve tıklayacağınız seçenek gösterilmiştir.

WhatsApp grup mesajları gitmiyor

Yukarıdaki işlemden sonra karşınıza gelen uyarı ekranın da olumlu cevap verdiğinizde grup üyeliğiniz son bulmuş olacaktır. Tekrar gruba üye olarak mesaj gönderimi yaparak mesajlarınızın gidip gitmediğini test edebilirsiniz.


WhatsApp girmeden mesajlar gelmiyor

WhatsApp girmeden mesajlar gelmiyor
Son Güncelleme: 28.12.2017 11:53