Site icon Teknoloji Haber

TikTok video keşfete düşmüyor sorunu yaşayanlar

media 185

TikTok videolar keşfete düşmüyor çözümü ne olacak diyenlerin çoğu bir türlü sonuca ulaşamadığı görülüyor. Keşfete nasıl düşülür şeklinde bir ipucu arayanlarda oluyor.

teknik destek

Çok sayıda şikayete baktığımızda videolarım keşfete düşmüyor, kimse izlemiyor veya beğenmiyor şeklinde oluyor. Bu anlatacaklarımız sadece bu ağa özel değil tüm ağlar, web siteleri ve hatta YouTube içinde geçerli diyebiliriz. Öncelikle ilk defa mı böyle bir durumla karşılaşılıyor yoksa önceden düşüyordu şu an düşmüyor mu bu soru ile ilerlememiz gerekiyor.

Bazen belli sayıda bir kullanıcının hesaplarıyla alakalı bir durumdan dolayı sorun yaşadığı oluyor. Hesabınızla alakalı nadir bir problem olabilme ihtimali için uygulamadaki rapor etme seçeneğinin kullanılmasını öneriyoruz.

teknik destek

Önce oluyordu şimdi olmuyor diyenler için bunlara dikkat etmek gerekiyor:

İlk defa yapıyorum ama TikTok video keşfete düşmüyor diyenler içinde:

Videolar keşfete nasıl düşer sorusunun yanıtı olarak yukarıdakilerin incelenmesini önermekteyiz. 

Her şey denemesine rağmen bir türlü dönüş olmuyor ya da çözüme kavuşmuyor ise o zaman mail kanalından destek talebini uygulamaya gönderebilirsiniz. İngilizce metin şeklinde ve ek olarak Türkçe olarakta aynı kanalı deneyiniz. Nasıl yapılır sorunuz içinde TikTok iletişim içeriğimizi incelemenizi öneriyoruz.

TikTok video keşfete düşmüyor sorunu yaşayanlar

Son Güncelleme: 03.11.2020 08:13
teknik destek
Exit mobile version