Telefonu suya düşürdüm ne yapmalıyım?

Telefonu suya dusurdum ne yapmaliyim

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Telefonu suya düşürdüm şimdi ne yapmalıyım şeklindeki sorulara cevaben yapılacak en iyi cihazın kullanılmaması olacak. Sonra kurutmak olacaktır.

Kullandığınız herhangi bir elektronik cihaza su değdiğinde direk kesilebiliyorsa enerjisi kesilecek. Örnek telefona su döküldü ve bataryası çıkıyorsa hemen bataryayı çıkarın. Sonra kurutma işlemine başlayın.

teknik destek

Su dökülen telefonun kurutmasında dikkat edilecek aşırı ısıya maruz bırakılmama. Saç kurutma makinesi kullananların özellikle dikkat etmeleri gerekiyor. En iyisi güneşte bekleterek aralıklı kontrol etmek olacak. Güneşli olmayan havalarda içerideki ısı verecek kaynakları kullanın.

Uzman bilgisi olanların ve eli alışkan olanların cihazı açıp içini temizlemelerini öneririz. Önce kurutun ve sonra alkol ile temizleyin. Özellikle oksitleme durumlarına dikkat edin.

Bir gün kadar kurutmaya bırakılan cihazlarda ertesi gün deneyeceklerin kesinlikle cihazın içinde gerekli temizlik yaptıktan sonra kullanmalarını öneririz.

Suya düşen telefonlar

Gözünüzden sakındığınız cep telefonunuz küçük bir aksiliklere suya düştü ve suyla teması sonucunda da bozuldu. Telefonunuzun garanti süresi de bitmiş. Bu durumda telaşa mahal vermeye gerek yok. Arızalanan cep telefonları için çözümü ayağınıza getiren yazılımlar ve uzaktan destek hizmetleri var. Bozulan akıllı telefonlarınız kısa sürede ilk günkü haline kavuşuyor şeklindeki söylemlere dikkat edin.

Yenilikçi cep telefonu tamir servisi, son derece basit ve hızlı hizmetiyle hayatınızı kolaylaştırıyor. Gelişen teknoloji ayrıcalığından yararlanmak son derece kolay. Tek yapmanız gereken bazı yapay zekalı sistemlere girip telefonunuzun markası, modeli ve arıza durumunu seçip tahmini fiyat almak. Ardında siparişinizle birlikte destek ekibi gün içinde telefonunuzu evinizden gelip alıyor. Hatta cihazınızı inceleme ve tamir süresince telefonsuz kalmayın diye size yedek telefon da veriyor.

Sonrasında telefonunuz uzman teknisyenler tarafından incelenip arıza bedeli belirleniyor. Fiyata onay vermeniz halinde cihazınız tamir ediliyor.

Garantili cihazlarda sıvı temasında genelde garanti dışı işlem yapılır. Suya dayanıklı olan ürünlerde de belli bir suya maruz kalma muhabbeti var. Bunu geçen cihazlar ücretli yapılmakta. Bununla ilgili evrak isteyenlere yetkili servisler gerekli raporu düzenleyip müşteriye iletiyor.

Telefonu suya dusurdum
Telefonu suya düşürdüm ne yapmalıyım?

Telefonla destek hizmeti alanlar

Uzak destek hizmeti, cihazın açılmaması, dokunmatik cam kırığı, şarj soketi arızası, kameranın bozulması, pilin şarj olmaması, hafıza kartı, ses tuşu, yön sensörü, Touch ID, kablosuz ağ ve ekran sorunu gibi arızaların giderilmesine çözüm sunuyor.

Bu hizmetlerin en güzel yanı, tamir için yollara düşme, serviste sıra bekleme olayını kaldırmış olması. Cihazınız evinizden alınıp geri evinize teslim edildiğinden yerinizden kalkmadan telefonunuzu tamir ettirmiş oluyorsunuz.

Teslim sırasında kapıda ödeme imkanı sunması da bir diğer artısı. Kapıda tercihinize göre kredi kartı veya nakit olarak ödeme yapabiliyorsunuz. Ayrıca size verilen hizmet numarası ile siteden telefonunuzun hangi aşamada olduğu kontrol edebiliyorsunuz.

İlgili sistemlere üye olmak da son derece avantajlı. Siteye üye olduğunuzda adres bilgileriniz sisteme kaydedildiği için bir sonraki siparişinizde işlemlerinizi daha hızlı yapabiliyorsunuz. Ayrıca yapacağınız tüm siparişler seçmiş olduğunuz hesaba işleneceği için geçmişe yönelik siparişlerinizi de inceleme şansınız var. Özellikle kurumsal ve adetli siparişler de üye olmanın avantajını fazlasıyla hissediyorsunuz.

Suya düşen, camı kırılan veya herhangi bir sebepten bozulan akıllı telefonlarınızı içiniz rahat bir şekilde emanet edecek güvenilir ve pratik bir servis arıyorsanız, kesinlikle önce ürünün kendi servisi ile görüşmeniz önerilir.

teknik destek