Yeni iPhone modellerinin resimleri internete sızdı

media 1900

Apple şirketinin amiral gemisi iPhone serileri ile ilgili yeni bilgiler internete sızdı. Yeni iPhone modelleri iPhone 8, iPhone 7S ve 7S Plus parçalarına ait resimler sızan bilgilerde.

teknik destek

Apple markası ülkemizde ve dünyada en çok satan markalar arasındadır. Apple firmasına ait üç yeni  model ile ilgili yeni haberler gelmeye başladı. Bu üç modele ait parçalarla ilgili görüntüler internete sızdı.

Apple firmasının gözdesi iPhone ile ilgili taze bilgiler gelmeye devam ediyor. Sızan bilgilerde iPhone 8, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modellerine ait olduğu iddia edilen görseller yayınlandı. 2017 yılının girmesiyle birlikte hakkında sızma haberler bir türlü bitmeyen iPhone modeli gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Bu gelen bilgiler doğru ise çok zaman geçmeden yeni iPhone’lar piyasaya sürülecek. Bu sefer gündeme bomba gibi düşen görüntüler Apple tedarikçisi tarafından sunuldu. Bu görüntülerin yayınlanmasıyla birlikte iPhone tekrar gündemdeki yerine geldi. Bu görüntülerin yayınlanmasıyla yeni iPhone modellerinin neye benzediği de ortaya çıktı.

teknik destek

Yeni iPhone modellerinin resimleri internete sızdı

5.8 inçlik iPhone 8, 4.7 inçlik iPhone 7s ve 5.5 inçlik iPhone 7s Plus modelleri bu yıl içerisinde kullanıcılarının karşısına çıkacak. Bu üç yeni modele ait parça görüntüleri internette yayınlandı. Aşağıda görüntüleri paylaşılan modellerin ilk sırada yer alan telefonun iPhone 8’e ait olduğu iddia ediliyor. Burada paylaşılan görüntü daha önce sızan iPhone 8 tasarım haberleri ile uyduğundan dolayı bu haberlerdeki resimlerin gerçek olma olasılığı fazladır. Bu resimde göründüğü gibi iPhone 8 modeli çerçevesiz bir ekrana sahip olacaktır.

Yeni iPhone modellerinin resimleri internete sızdı

Apple bu yeni modelinde yeni bir tasarım denemeyi düşünüyor. Çünkü efsane CEO’ları vefat ettikten sonra Apple çığır açan bir eylemde bulunamamıştı. Bundan dolayı şirket bu beklentiyi karşılayabilmek için bu modelinde farklı bir tasarıma imza atmaya hazırlanıyor. Apple, iPhone 8 modelinde daha önceki modellerinden farklı olarak parmak izi okuyucusunu fiziksel olarak koymak yerine sanal bir parmak izi okuyucusu tasarladı.

Sızan görüntülerde yer alan iPhone modeline baktığımızda arka tarafında dikey şekilde konumlandırılan çift kamera bulunmaktadır. 10. yıla özel çıkan iPhone modeli gelecek için umut vermektedir. Yeni bir dönemin iPhone için başlayacağı sinyalleri bizlere vermektedir.

Yeni iPhone 8


iPhone 8 boyutları nasıl olacak

iPhone 8 boyutları nasıl olacak
Son Güncelleme: 15.06.2017 13:04