OnePlus 5 hakkında yeni bilgiler sızdı

media 1943

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

OnePlus 5 modeli ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmasıyla birlikte, telefon hakkında bazı şeyler netleşmeye başladı. Gelen bilgilere bakıldığında iddialı bir kameraya sahip olduğunu görüyoruz.

OnePlus 5 telefon modeli çıkmadan hakkında sızan bilgilerle aklımızda bir şekil oluşmaktadır. OnePlus 5 hakkında son gelen bilgiye göre kamerasının oldukça iddialı olduğu görünüyor. Akıllı telefonların artık kullandığımız fotoğraf makinalarının yerini lamasıyla birlikte, telefonlarda bulunan kameralarında kalitesi gün geçtikçe artmaktadır. Şunu rahatlıkla söyleye biliriz, profesyonel çekim yapmayan kimselerin % 90’ı artık fotoğraf makinası kullanmamaktadır. Bu kişilerin artık cep telefonları makinalarının yerini aldı.

teknik destek

OnePlus 5 hakkında yeni bilgiler sızdı

OnePlus 5 ile ilgili son gelen bilgilerde telefonda büyüleyici bir kamera çekimin yapıldığı bilgisi yer aldı. OnePlus şirketi her dönem olduğu gibi bu dönemde kullanıcılarına yüksek performanslı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. İddialı bir model ile firmanın gümbür gümbür geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

OnePlus 5 telefon modeli ile ilgili olarak şirket twitter hesabında bu telefon model ile çekilmiş örnek resimler yayınladı. Yayınlanan resimlere baktığımızda OnePlus 5 telefon modelini kullanacakları büyüleyecek gibi görünüyor.

Son yayınlanan bilgiler ışığında OnePlus 5 modeli ile çekilen örnek resmi aşağıda sizlerle paylaştık. 

OnePlus 5 hakkında yeni bilgiler sızdı

Yukarıdaki örnek resimde bakıldığında OnePlus 5 modelini kullananlara firma kaliteli bir kamera deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Bu konuda çaıkcası bu kalitede resimler çeken bir telefon çıkarsa rakiplerinin bir adım önünde olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Birazdan sizlere OnePlus 5 modeli ile çekilmiş internet sızan resimler paylaşacağız. Açıkçası eğer bu resimler bu telefon  ile çekilmişse rakiplerinin biraz tedirgin olması lazım.  OnePlus 5 telefon modelinde çift kamera bulunacaktır. İddialı resimler  çekmeye hazırlanan model aynı zamanda siyah beyaz çekimde yapabilecektir. Arka bölümde yer alan çift kameranın birinden siyah beyaz resim çekilerek daha net görüntü alabileceksiniz.

Peki bu kadar kaliteli resim çeken bir modelin kamerası kaç MP olacaktır. OnePlus 5 telefon modelinin kamerası 16 megapiksellik çift arka kameraya sahip olacak ve  f/1.8 diyafram kullanacağı gelen bilgiler arasında bulunmaktadır.

Evet şimdide internet sızan OnePlus 5 ile çekilmiş resimlere bakalım.

OnePlus 5 hakkında yeni bilgiler sızdı

OnePlus 5 hakkında yeni bilgiler sızdı

OnePlus 5 hakkında yeni bilgiler sızdı

Son Güncelleme: 09.06.2017 16:18