Samsung Galaxy S9 işlemcisi belli oluyor

media 2069

Samsung firmasının amiral gemisi "Galaxy S" serisinin çıkacak son telefonu Galaxy S9 modelinde hangi işlemciyi kullanacağı yavaş yavaş belli oluyor.

teknik destek

Samsung markası cep telefonu sektöründe zirve markalardan birisidir. Çıkardığı her model konuşulanlar arasında bulunan markanın en son çıkardığı Galaxy S8 modeli çıkana kadar hatta çıktıktan sonra hakkında haberler yapılan bir modeldi. Galaxy S8 modeli dünyanın her tarafında satışı tamamlanmadan firma yeni modeli olacak olan Galaxy S9 için çalışmalara başladı. Samsung yeni telefon modeli için işlemci firmaları ile görüştüğü gelen bilgiler arasında yer almaktadır. Bu firmalardan biriside bu konuda zirve olan ve bir çok markaya işlemci veren Qualcomm firmasıdır.

Samsung firması Unpacked 2017 etkinliğinde yeni amiral gemisi olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus telefon modellerini duyurmasından itibaren bir ay geçmesine rağmen gelecek sene çıkaracağı Galaxy S9 ile ilgili bilgiler internet sitelerinde yerini almaya başladı. Galaxy S8 modelinin dünyada var olan bütün tedarikçilerine ulaştırma işlemlerine devam ederken firma aynı zamanda bir sonraki model Galaxy S9 modeli içinde donanım çalışmaları devam ediyor.

teknik destek

Samsung Galaxy S9 işlemci

Samsung Galaxy S9 işlemcisi belli oluyor

Son çıkardığı amiral gemisinde kullandığı Snapdragon 835 işlemcisinde Galaxy S8 modelinde yüksek performans alan firma bir sonraki çıkaracağı model olan Galaxy S9 içinde aynı memnuniyeti almak için üretici firması olan  Qualcomm iile görüşmelere başladığı sızan bilgiler arasında.

Aju Business Daily tarafından yayınlanan bilgide Samsung firması ile Qualcomm firması 2018 yılında çıkacak olan Galaxy S9 modeli için Snapdragon 845 işlemcisini geliştirerek kullanma için beraber çalışmalara başlanıldı. Bi,r öncek model olan ve halen tazeliğini koruyan Galaxy S8 modelinde kullanılan işlemci olan Snapdragon 835 işlemcisinden daha performanslı bir işlemci olması düşünülüyor.


Samsung Galaxy S9 için kolları sıvadı bile

Samsung Galaxy S9 için kolları sıvadı bile
Son Güncelleme: 26.04.2017 11:51