Samsung klavyeniz, sizin isteğiniz

media 1770

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung' un yeni klavyesi Google Play' da yerini aldı. Sizde ücretsiz indirmek için resmi mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Yeni klavyede bazı yeniliklere gidildi.

Dünyanın en büyük teknoloji markası Samsung, mobil alandaki icatları ile ilk sıralarda yer alan bir markadır. Samsung cep telefonu aldığınız zaman telefon ile entegre bir şekilde olan Samsung klavyesi artık Play Store üzerinden de temin edilebilecektir. Samsung marka telefonlar dışında indirtemeyen bu uygulamanın neden Play Store eklendiğine de gelecek olursak; Samsung devamlı olarak güncelleme yapan bir markadır. Hiçbir uygulamasını eski sürümü ile kullanıcılarını mağdur etmek istemeyen Samsung markası telefon da entegre olarak sunmuş olduğu Samsung klavyesinin güncellemesini bu uygulama üzerinden yapmaktadır. Devamlı olarak en güncel ve yeni özellikleri kullanıcılarına tattıran bu telefon markası kendi klavyesine güncelleme yaptığı zaman, telefon kullanıcıları bu uygulama üzerinden klavyesinin güncelleyerek yeniliklerin tadını çıkarabilecekleridir.

teknik destek

Ayrıca kullanıcılar klavye ile ilgili istek ve şikâyetlerini yine bu uygulama altında geri bildirim olarak Samsung yetkililerine iletebileceklerdir. Bu bakımdan klavyenin Play Store üzerinde yer alması aslında klavye güncellemeleri için bir iletişim olanağı da sağlamaktadır.

Samsung klavyeniz, sizin isteğiniz

Samsung klavye özellikleri

Sadece Samsung cep telefonlarında kullanılabilen Samsung klavyesinin özellikleri ise; yaklaşık olarak 80 adet dil desteği sunan ve aynı zamanda hata düzeltme özelliği ile kullanıcıların yazım hatalarını en aza indiren özelliklere sahiptir. Ayrıca hoş bir tasarımı olan bu klavyenin tasarımını da kendiniz seçebilirsiniz. Farklı giriş destekleri olan bu klavyenin ses giriş desteğinin de olduğunu ekleyelim.


Samsung, Apple' ı Qualcomm tartışmasında destekliyor

Samsung, Apple' ı Qualcomm tartışmasında destekliyor