Samsung Galaxy S 3 Neo Android 4.4.4 Güncellemesi

media 4101

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy S 3 Neo Android Güncellemesi,Galaxy S III Neo Android 4.4 Başladı,Galaxy S 3 Rom Android Sürüm Kurulumu Yükleme

Galaxy S 3 Neo Android 4.4.4 Yazılım Güncellemesi Yayınlandı

Samsung, Galaxy S 3 Neo Android 4.4.4 KitKat güncellemesi ile Samsung akıllı cep telefonu kullanıcılarını şaşırttı. Galaxy S4, Galaxy S5 ve diğer yeni modeller için Android güncellemesi beklenirken Galaxy  S3 Neo için yayınlanması gözleri diğer yayınlanmayan modellere yönlendirdi.

teknik destek

Android 4.4.4 yazılım güncellemesini Kies ya da cihaz içerisinden OTA üzerinden yapabilirsiniz. Şu an bazı ülkelerde yayınlanan güncelleme Türkiye ve diğer yayınlanmayan ülkelere bu ay içerisinde ulaşması bekleniyor. 

Yayınlanan sürüm ilk Kazakistan kullanıcılarına ulaştı. Sürümde çok fazla yenilik bulunmazken genel yayınlanan sürümlerle benzerlik taşımaktadır.

Samsung’un Android 4.4 güncellemesi, güvenlik gelişmeleri, performans artışı,arayüzde hızlanma, pil kullanımda iyileştirme, durum çubuğunda değişim, Hangouts’un mesaj uygulaması, kablosuz yazıcı desteği, ram, klavye ve kilit ekranı kamerasında yenilikler.

Samsung’dan gelen diğer bir haberde  Eylül ayı itibarı ile Galaxy S5 ve Note 3 için yeni güncellemelere yer verileceği.

Samsung Galaxy S 3 Neo Android 4.4.4 Güncellemesi

Samsung Galaxy S 3 Neo Android 4.4.4 Güncellemesi

Son Güncelleme: 07.04.2017 20:02