Site icon Teknoloji Haber

Samsung Android Eski Sürümü Geri Yükleme

media 4457

Samsung Android eski sürümü geri yükleme yapılabilir mi yapılırsa nasıl olur? Samsung cep telefonda eski sürüme nasıl dönülür ve eski sürüme geri alma Orjinal sürümü geri yükleme.

teknik destek

Samsung Eski Sürümü Geri Yükleme

Bazen yanlışlıkla bazende isteyerek yaptığımız güncellemeler daha sonra sorun çıkarabiliyor. Sorunsuz çalışan telefona sorunlar getirebiliyor. Durum böyle olunca kullanıcı da eski sürüme geri dönmek için arayışlara geçiyor. Samsung eski sürüme nasıl geri dönülür veya Galaxy eski sürüme dönme gibi aramalar ortaya çıkıyor.

teknik destek

Öneri: Telefonun garantisi varsa wski yazılıma geri dönmek için sıfırdan ROM atma gibi işlemlere bulaşmayın. Sorun çıkması durumlarında büyük sıkıntılar yaşarsınız. Peki ne yapalım diyenlere birde “Hard reset” atarak deneyelim.

Samsung yada Android işletim sistemi kullanılan her hangi bir telefon için odin ile güncelleme adımları aktarılmaktadır.

Cihazınızın usb sürücüleri tanıdığından emin olunuz tanımadı ise internet’ den sürücüleri indirebilirsiniz . Bunun dışında Samsung cihazın geliştirici seçenekleri bölümünden Usb Hata Ayıklama modunun açık olduğundan da emin olmalısınız.

Bu aşamada ihtiyacınız olan cihazınız için gereken firmware, yani üretici yazılımı. İlgili üretici yazılımı, Galaxy S3’ün model numarasını girerek, SamMobile üretici yazılım bölümünden indirebilirsiniz. Odin ile güncelleme resimli anlatım için anlatımlı videoları izleyebilirsiniz.

” Samsung Android Eski Sürümü Geri Yükleme “

Samsung Android Eski Sürümü Geri Yükleme

Son Güncelleme: 25.05.2019 17:28
teknik destek
Exit mobile version