TikTok telefon numarası değiştirme kaldırma

media 902

Tik Tok telefon numarası ekleme, değiştirme ve numara kaldırma resimli anlatım ile işlem için ne yapılması gerektiğini sizlere sırasıyla anlatacağız. Numara nasıl değiştirilir?

teknik destek

Tik Tok uygulamasında ekli telefon numarası nasıl değiştirilir diye soranların çoğu hesaba kayıtlı TikTok telefon numarası kapandığı için hesaba erişim yapamamakta. Çözüm için kayıtlı numara değiştirme veya numara silme için ne yapılması gerektiğini aramakta. 

Uygulama yakın yıllarda büyük başarı elde ederek popüler uygulamalar arasına hızlı bir giriş yaptı. Bunu sağlayan en büyük etkenlerden biri ise önemli reklam bütçesi oldu. Zamanında çoğu yerde reklamı karşımıza çıkan uygulama şimdilerde pek reklamını görmemekteyiz.

teknik destek

Kısa video paylaşımı yapılabilen uygulamada ekli bazı özellikler kullanıcılarının çok hoşuna gittiğinden çok sayıda filmden replikler bulunmakta.

Tik Tok telefon numarası değiştirme veya ekleme

TikTok numara ekleme ve ekli olan numarayı değiştirmek için neler yapmanız gerektiğinden bahsedeceğiz. Tabi bir normal yollarla erişim yapılan hesap üzerinden nasıl yapılır ve ulaşamadığınız hesap için ne yapmanız gerekiyor buna da yer vereceğiz.

  • Uygulamayı açtıysanız profilinize girin (alt kısımda ben yazandan)
  • Üstte geçin ve üç noktayı tıklayın
  • Çıkacak seçeneklerden “Hesabımı yönet”
  • Sonra “Telefon numarası” bölümüne girin
  • Burada “Değiştir” ile numara değişimini başlatın

TikTok telefon numarası değiştirme kaldırmaTik Tok telefon numarası değiştirmeTikTok telefon numarası kaldırma

TikTok telefon numarası kaldırma talebi

Uygulamanın destek kısımında iletişim kategorileri ve talep gönderme içinde Türkçe seçenek göremedik. İngilizce olarak talep gönderiniz.

  • Yine üç noktayla ayarlara girelim
  • Biraz aşağıda “Problemi rapor et” yazana girin
  • Çıkan İngilizce sorun başlıklarından uygun olana giriniz
  • Seçtiğiniz bölümde sorun açıklamasını yaparak “Gönder” ile sorunu iletiniz

Taleplerde geri dönüşler seyrek olduğunu belirtelim. Biz her zaman belli bir gün aralığından sonra tekrardan başvuru öneriyoruz. Tiktok müşteri hizmetleri yazısını kullanarak talep nasıl oluşturur öğrenebilirsiniz.


TikTok müşteri hizmetleri için şikayet hattı

TikTok müşteri hizmetleri için şikayet hattı