PUBG Twitter giriş başarısız tekrar deneyin nedir

media 965

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

PUBG emulatörden Twitter ile giriş başarısız tekrar deneyin hatası çıkıyor acaba sorun nedir diyenler için güncellemeden sonra PUBG login failure please TRY again later çıktı.

PUBG emulatör Twitter ile giriş başarısız tekrar deneyin çıkıyor sorun nedir diye merak edenler için güncellemeden sonra giriş başarısız hatası çıktı. İngilizce dil seçeneğiyle kullananlar için hata mesajı “Login failure please TRY again later”.

teknik destek

PUBG giriş hatası 2-3 gün oldu ortaya çıkalı. Hala sorunun devam ettiği yazılıyor. Oyuna giriş sorunu sadece Twitter üzerinden yapılan bağlantılarda çıkmakta. Buna nedende son PUBG güncellemesiyle ortaya çıktığı yönünde söylentiler oldu. Twitter ile login uyumsuzluk sorunu yani bağlantı yapamama sorununun kesin çözümü yine güncellemeyle gelecektir.

PUBG Lite giriş başarısız sorunu var mı henüz bir yazan olmadı. 🙂

PUBG giriş başarısız tekrar deneyin

7-8 Kişinin yazdığı yardım mesajında fark ettiğim kadarıyla fazla sayıda kişide görülmesi. Doğrulama yöntemleri ekli kişilerde olmadığını düşünüyorum. Yani sadece Twitter ile bağlantı yok ve e-posta hesabı ekli olanlarda olmayabilir.

Biri bilgisayardan girilebiliyor ama Twitterdan olmuyor diye yazmış. Burası net olmamış. Bilgisayarda farklı bir doğrulama mı varda bu şekilde giriliyor ya da oturum kayıtlı mı?

Bir arkadaş ise PUBG girişte 4 dk bekleyin uyarısı ile karşılaştığını ve oyuna giremediğinden bahsetmiş. Bir diğeri ise mail adresini ve şifresini yazdığından veya yazmadan çıktığını belirtmiş. Kısaca hata göreceli olabiliyor.

PUBG Twitter giriş başarısız çözümü

Tek kesin çözümün yeni güncelleme gelmesinin beklenmesi. Ama geçici girenler olmuş bunlardan bahsedeceğiz. Tabi yine bazılarında işe yaramadığını şimdiden belirtmek isteriz.

  • Başka bilgisayardan ve telefondan denensin
  • Başka internet varsa denenebilir
  • VPN çözüm getirebilir
  • Telefon doğrulamasının çözdüğü söyleniyor
  • Login programları denenebilir
  • Cihaz kaynaklı durumlarda oyun kaldırılarak bellek temizliğinden sonra kurulabilir
  • Son öneri bu video youtube.com/watch?v=wu2n4vXodW8 denenebilir

PUBG Twitter giriş başarısız tekrar deneyin nedir

PUBG güncellemesinden sonra giriş sorunu

PUBG’ a her güncelleme geldiğinde bir macera yaşanıyor. Bir yerde bir sorun çıkma olasılığı yüksek oluyor. Bir yerini düzelteyim derken başka yerini bozabiliyorlar. Yani yama tutmayabiliyor. Çıkarılan güncellemeler ya abar topar çıkıyor ya da çok sayıda kişinin deneme yapmadan onay verilmesinden.

Sürümler çıkmadan önce beta olarak çıksa daha iyi olmaz mı? Bir seçenek verirsiniz kişi yükler ve istediği zaman eski sürüme geri dönmek için tek tıkla işlem gerçekleşir. Güzeş fikir değil mi? www.teknolojihaber.net

Ek bilgi vermeden yazıyı sonlandırmayalım şimdilik Facebook’ tan ve Play Games’ den girerken sorun görülmedi. Hatta Guest yani misafir oturumda da sorun yok. Sorunu PUBG iletişim formuyla iletebilirsiniz.

Son Güncelleme: 03.08.2019 04:53