iPhone website kısayolu ana ekrana ekleme

media 1582

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

müşteri hizmetleri

Apple iPhone telefon modellerinde website kısayolunu ana ekrana nasıl ekleyebileceğinizi bu haberimizde yazılı ve görsel olarak sizlere anlatacağız.

iPhone telefon modellerinde sürekli kullandığınız websiteleri ekran kısayol olarak koyma imkanınız bulunmaktadır. Bu  şekilde yoğun olarak girmiş olduğunuz bu web sayfalarına kısayoldan daha kolay bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Bu işlem favori sayfalardan farklı olarak telefon kullanımını çok bilinmeyen kullanıcılar için kullanışlı bir yöntemdir.

iPhone website kısayolu

Burada sizlere anlatacağımız yöntemi bütün iOS işletim sistemi sürümlerinde uygulayabilirsiniz. Bu işlem için telefonunuzda sadece Safari mobil web tarayıcısının olaması gereklidir. Zaten bu tarayıcıda iPhone telefonlarda varsayılan uygulama olarak yüklü gelmektedir.  Kısayol ekleme işlemleri için aşağıdaki adımları takip ediniz.

Bu haberimizde sizlere örnek site olarak ünlü google sitesini nasıl ana ekrana ekleyebileceğiniz i anlatacağız.

  • İlk önce safari uygulaması üzerinden www.google.com sitesine giriş yapınız.
  • Ardından açılan sayfanın altında yer aşan menüye giriş yapınız.

iPhone website kısayolu ana ekrana ekleme

  • Yukarıdaki menüye giriş yaptığınızda ise karşınıza aşağıdaki resim gelecektir. Gelen seçeneklerden Ana Ekrana Ekle yazısına tıklayınız.

iPhone 7 website kısayolu

  • Karşınıza gelen ekran aşağıdaki gibi olacaktır. bu ekranda açılan ölüme ana ekranda kısayolun görünmesini istediğiniz ismi yazabilirsiniz. Bu işlemden sonra Ekle yazısına tıklayarak işleme devam ediniz.

iPhone website

  • Bu işlemin ardından son olarak eklediğiniz kısayol simgesi aşağıdaki gibi ana ekranda görünecektir.

iPhone 6 website kısayolu ana ekrana ekleme

Son Güncelleme: 09.11.2017 13:10