iPhone iOS 13.1.1 yüklemeye açıldı

media 867

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple' ın peş peşe yayınlamış olduğu iOS sürümlerine bir yenisi eklendi. iOS 13.1.1 çıktı ve güncelleme detaylarında pek bir şey yer almıyor. iPhone yükleme hatası alanlar…

Apple’ dan yeni bir sürüm daha yayınlandı. Bu ne hız diyesim geldi. Neredeyse 10 gün içerisinde 3 güncelleme yapıldı. Çıkan hataların dışında önemli güvenlik iyileştirmelerin olduğu söyleniyor.

teknik destek

iOS 13 sürüm yükseltmesi yetersiz kaldı ve iOS 13.1.1′ e kadar yükseltildi. Güvenlik ve gizlilkle alakalı detayların paylaşılmadığı açıklamada şu ifade yer aldı. Müşterilerin verilerinin güvenliğinin korunması için detayların paylaşılmadığı belirtildi.

iTunes’ de ücretlendirme detayları görülmeyenler için bu sürümle sorun ortadan kaldırıldı. Birde Google’ un bildirdiği açık kapatıldı.

Dillere destan yeni güncelleme beklenenleri verdi mi? Bize göre hayır. Ama önemli özellikleri getirdiği kesin. Görünümde ufak tefek değişimler var. Lakin daha geniş bir değişim iyi olabilirdi. 

iOS 13.1.1 güncellemiyor veya inmiyor ise iTunes ile deneyin. Unutmadan şarj düşük seviyede ise ve wifi ile bağlantı yoksa yükseltme işlemi olmayacak.

iPhone iOS 13.1.1 yüklemeye açıldı

Sürümün desteklediği modeller iPhone 6s ve üzerini kapsamakta. Diğer desteklemeyen cihazlar için belki belli bir süre daha bazı yamalar yayınlanmaya devam edebilir.

Son Güncelleme: 29.09.2019 15:42