Huawei P30 Pro Android 10 ve EMUI 10 ile geliyor

media 908

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Huawei P30 Pro Android 10 EMUI 10 kullanıcı arayüzü ile satışa çıkıyor. Güçlü donanıma sahip ve tasarımı çok iyi olan P30 Pro fiyatı bakalım Türkiye için uygun olacak mı?

Huawei’ nin üst seviyesindeki yeni modeli Huawei P30 Pro hem tasarımda hem de kamera yetenekleri ileri derecede bir model. IFA 2019 etkinliğinde eni Huawei tanıtıldı ve satışa çıkması bekleniyor.

teknik destek

P30 Pro, şu an için en iyi telefon modelleri arasında görülen ve donanım açısından çok etkileyici bir model olduğunu hemen hemen herkes kabul etmekte. Kamerasının en dikkat çeken yanı yakınlaştırma yeteneği.

Misty Lavender ve Mystic Blue ile çift renk seçeneği ile gelen modelde üst kısımda şeffaf plastik ya da cam, altta metal ya da plastik his verdiği söyleniyor.

Söylentilere göre yeni Huawei’ nin bazı bölümleri Google Pixel 3 ile benzerlik göstermekte. Kamera bölümünde parlak kısım ve alt kısımda buzlu bir yüzey ile iki tonlu görünüm sağlıyor.

Huawei P30 Pro Android 10 

Gelelim haber başlığımızdaki konuya. Huawei P30 Pro Android 10 ve yeni arayüz EMUI 10 ile satışa çıkacak.

Yeni arayüzle dergi tasarımına benzer yapısında kullanıcı için çok daha fazla kullanım alanı sunma amaçlanmış. Karmaşık bir görünümü önlemek adına yazılar daha büyük ve ızgara tipi arayüz ayarına sahip. 

Kişi listesinde ve takvim gibi alanlarda yine tasarımsal değişimle daha estetik hale dönüşmüş.

Yeni modeller satışa çıktıkca önceki modellerde ciddi şekilde indirimlere gidilmesi bekleniyor. Huawei 2010′ dan beri ciddi şekilde satışlarını arttırdı. Son satış grafiğinde ikinci en çok satan marka oldu.

Huawei P30 Pro Android 10 ve EMUI 10 ile geliyor

Huawei P30 Pro EMUI 10