Hotmail Gmail mail açma linkleri

media 1031

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Bilgisayar ve telefonda mail kullanımlarında ek olarak e-posta uygulaması kullanılabilir. Uygulamayla kolayca maillerinizi takip edebilirsiniz. Peki e-posta nasıl açılır?

E-posta açmak sanıldığının aksine oldukça kolaydır. İlk olarak sitenin içerisine girip hesap oluşturma seçeneğini seçmeniz gerekir. Bu alanda sizden gerekli bilgiler istenecektir. Bunlar ad, soyadı, şifre ve kullanıcı adıdır. Kullanıcı adının farklı olması gerekmektedir. Daha sonrasında ise gerekli olarak telefon numarası, isteğe bağlı olarak yedek olarak kullanmış olduğunuz bir mail istenir.

teknik destek

İçerikteki başlıklar

Mail açma adresleri

  • Gmail hesap açma URL dokunun
  • Hotmail hesap açma URL‘ si

Gmail hesabı açmak için ilgili alanlardaki bilgileri harfiyen doldurun. Bilgiler gerçek olmasına özen gösterin. Olumsuz bir durumla karşılaştığınızda bu bilgiler sizin için önem arz edecek. Yani yazdıklarınızı unutmayınız.

Hotmail Gmail mail açma linkleri

Hotmail açarken sağ tarafta Outlook çıkacak bunu “Hotmail.com” ile değiştirin.

Mail açma adresleri

Cinsiyetiniz ve doğum tarihinizden sonra sözleşmeyi onaylamanız halinde mail oluşturmuş olursunuz. İsteğe bağlı olarak istenen bilgiler ise daha sonrası için önemlidir. Hesabınızın kaybolması, şifresini unutmanız veya çalınması gibi durumlarda direk olarak sizinle iletişime geçilebilecek bir alan oluşturmak içindir. Sadece sizin bileceğiniz bu alan üzerinden sizin olup olmadığınız ölçülür ve hesabınıza tekrardan giriş yapabilirsiniz.

Mail doğrulama

Hesabı oluşturup telefon numarası ekledikten sonra, hesabı oluşturanın sizin olduğunuz belli olması için telefon numarası doğrulaması istenmektedir. Bu işlem tek adım üzerinde işlenir. Telefonunuza gelecek olarak doğrulama kodu ekranda bulunan alana yazılır. Böylelikle mail sitesinin göndermiş olduğu kod ile uyuştuğu taktirde onaylanmış bir hesaba sahip olursunuz.

Son Güncelleme: 25.04.2019 01:03