Galaxy S10 ilk özelliği belli oldu

media 1398

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy S10 telefon modeline ait bazı özellikler şimdiden belli oldu. Samsung firmasının çıkacağı 2019 amiral gemisi hakkında internete sızan bilgileri birlikte inceleyelim.

Samsung mobil sektörde ilk sırada yer alan telefon markalarından biridir. Firma 2018 yılında Galaxy S9 modelini çıkarmaya hazırlanırken şimdiden 2019 yılında çıkaracağı Galaxy S10 modeli ile ilgili çalışmalara başladı. Şimdiden bir çok ünlü teknoloji forumlarında Galaxy S10 ile ilgili bilgi sızıntıları paylaşılmaya başlanıldı. Bu haberimizde Galaxy S10 ile ilgili sızan bir haberi sizlerle paylaşacağız.

teknik destek

Samsung firması yüz tanıma özelliğini Apple firmasından daha önce kullanmaya başladı. Bir çok telefon modelinde Samsung yüz tanıma özelliğini kullanmıştır. Kullanılan yüz tanıma özelliği 2D tarama ile kullanıldığı için çok fazla başarılı olmadığını söyleyebiliriz. Bu sebepten dolayı firma yüz tanıma özelliğinin yanı sıra parmak izi özelliğini de cihazlarda kullanmaya devam etti.

Galaxy S10 özellikleri

Galaxy S10 ilk özelliği belli oldu

Apple firması ise son çıkardığı iPhone X modeli ile yüz tanıma özelliğinde 3D teknolojisini kullanarak 2D sorunlarını çözmeye çalıştı. Bu şekilde iPhone cihazlarda yüz tanıma daha güvenli hale geldi. Parmak izi sisteminden daha güvenli hale getirilen bu yeni sistemde bir çok yeni cihazlarında kullanmayı düşünmektedir. Bu konuda ilk ciddi adımları Samsung atacak gibi…

Galaxy S9 modellinde kullanacak yüz tanıma sistemi ile de evde kalacak gibi duran Samsung firması gelecek yıl çıkaracağı telefon modelinde farklı bir teknoloji deneme arayışlarına girdi. Face ID’ye benzer 3D sistem üzerinden çalışan bir yüz tanıma sistemi Galaxy S10 telefona gelebilir.

Firmanın bir arayış içerisinde olduğu sızan bilgi olarak teknoloji forumlarında karşımıza çıkmaktadır. Bu şekilde Galaxy S10 modelinin ilk özelliği de belirlenmiş oldu.


Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi

Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi
Son Güncelleme: 18.03.2018 20:53