Xiaomi Mi Mix 2 modelinin yeni resmi yayınlandı

media 1688

Xiaomi firmasının bu hafta düzenleyeceği etkinlikle tanıtacağı phablet modeli Xiaomi Mi Mix 2' ye ait olduğu ileriye sürülen resimler internette yayınlandı.

teknik destek

Xiaomi firması yeni telefon modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Özellikle yüksek donanım özelliklerine sahip olan bu modeller kullanıcılar tarafından  büyük beğeni ile takip edilmektedir. Şirketin son telefon modellerinden biri olan Xiaomi Mi Mix 2’ye ait ön ekran görüntüsü internette yayınlandı.

Xiaomi Mi Mix 2’nin ön ekran resmi daha tanıtımı gerçekleşmeden internete sızdı. Daha önce  Xiaomi Mi Mix 2 modeli ile ilgili neredeyse sayısız bilgi internette yayınlandı. Sızan sayısız bilgilerle telefon hakkında bazı bilgiler kullanıcıların kafasında netleşti. Fakat bu hafta telefonun resmi tanıtımı ile kesin bilgileri hep birlikte öğreneceğiz. 

teknik destek

Xiaomi Mi Mix 2 görselleri

Xiaomi Mi Mix 2 modelinin yeni resmi yayınlandı

Fakat bu gün sızan bir resimde  Xiaomi Mi Mix 2 modelinin ön ekran görünümünü öğrenmiş olduk. Yayınlanan resimde cihazın sadece ön yüzü görünmektedir. bundan dolayı cihazın arka yan görünümünün nasıl olacağı bilinmemektedir. Fakat yayınlanan resim yinede cihaz hakkında bizlerle bir kaç bilgi vermektedir.  Xiaomi Mi Mix 2 modelinin çerçevesinin oldukça daraltıldığı hatta neredeyse çerçevesiz bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca selfi kamerasının cihazın üst kısmında değil alt kısmında yer aldığı yine yayınlanan resimde görünmektedir.

Yayınlanan resimde cihazın alt ve üst kısımları görünmediği için kulaklık girişi konusunda net bir bilgi edinilememektedir. Yani telefonda 3.mm’lik bir kulaklık girişinin olup olamadığını öğrenebilemiz için cihazın tanıtım etkinliğini beklememiz gerekmektedir. Ayrıca  Xiaomi Mi Mix 2 modelinin USB-C girişi ile üretileceği daha önce yayınlanan bilgiler içerisinde yer almıştı.


Xiaomi Mi Note 3 teknik özellikleri

Xiaomi Mi Note 3 teknik özellikleri
Son Güncelleme: 14.09.2017 19:52