Xiaomi Mi Note 3 teknik özellikleri

media 1698

Xiaomi firması Mi Note 3 modelini tanıtmaya hazırlanırken, Xiaomi Mi Note 3 ile ilgili bilgilerin neredeyse tamamı internette sızdırıldı. Eğer haber doğruysa donanım çok başarılı olmuş.

teknik destek

Xiaomi firması son dönemde çıkarmış olduğu telefon modelleri ile  dikkat çekmektedir. Özellikle Çin pazarında kendine  özgü bir pazar payı bulunan firmanın çıkaracağı modeller kullanıcılar tarafından merakla beklenilmektedir. Xiaomi firmasının yeni çıkaracağı  Xiaomi Mi Note 3 modeli daha piyasaya çıkmadan bütün özellikleri internet sitelerinde yayınlandı. Hatta telefonun satış yapılacağı kutunun resmi bile yayınlandı.

Xiaomi firması bu hafta yapacağı etkinlikle telefon modellerini tanıtmaya başlayacak. Bu zamana kadar Xiaomi Mi Note 3 modeli ile ilgili çok az bilgiye takipçileri ulaşmıştı. Fakat bugün Xiaomi Mi Note 3 modeli ile ilgili neredeyse bütün bilgilere ulaşıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.  

teknik destek

Xiaomi Mi Note 3 modelinin sızan bilgilerini sizlerle paylaşmaya başlayalım.

Xiaomi Mi Note 3 özellikleri

Xiaomi Mi Note 3 teknik özellikleri

Bu modelinin tanıtımını sizlerle paylaşmadan önce  bu modelin Çin, Hindistan ve bir kaç Asya ülkesinde satışa çıkacağını söyleyelim. Şunda Avrupa ve ABD kıtasında satışı yapılacağına dair herhangi bir bilgi firma tarafından yayınlanmadı.

Asya bölgesinde Xiaomi Mi Note 3 modelini alacak kullanıcılar iyi bir donanıma sahip bir telefonu uygun fiyata alacaklarını söyleyelim. Gelen bilgilerde telefonun Snapdragon 660 işlemci, 6 GB bellek ve 128 GB’lık dahili hafıza gibi özelliklere sahip olacağı bilgisi bulunmaktadır. Fakat her sızan bilgide olduğu gibi bu bilgilerinde yüzde yüz doğru olduğunu söylemek zor. Bundan dolayı cihazın resmi tanıtımını beklemekte fayda vardır.

Xiaomi Mi Note 3 modeli ayrıca 5.15 inçlik bir ekran ile kullanıcılarının karşısına çıkacağı bilgisi yine sızan bilgiler arasında bulunmaktadır.


Xiaomi Mi Mix 2 modelinin yeni resmi yayınlandı

Xiaomi Mi Mix 2 modelinin yeni resmi yayınlandı

Xiaomi Mi 6 satışa sunulmadan tükendi

Xiaomi Mi 6 satışa sunulmadan tükendi

Xiaomi Mi 6 modeli hangi renklerde satışa çıkacak

Xiaomi Mi 6 modeli hangi renklerde satışa çıkacak
Son Güncelleme: 12.09.2017 13:10