Türk Telekom yeni internet fiyatı ve kampanyası

media 975

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Türk Telekom' dan yeni kampanyalar açıldı. Zam yaptıkları internet fiyatlarına şimdide indirim yapıyor. Ama taah. olmasına rağmen hala pahallı gibi duruyor.

Türk Telekom’dan yeni bir fiyat ve yeni kampanya! İnternet fiyatlarını arttıran Türk Telekom ve bazı firmalar müşterilerden aldığı tepki nedeniyle yeni kampanyalar düzenliyor. Bu bizim tezimiz. 🙂

teknik destek

24 Ay taah. veren kullanıcılara %30′ a kadar indirim fırsatı var. Tabi bir taraftan çıkarılıyor ve diğer taraftan ise indirim adı altında sakinleştirme politikası uygulanıyor. 

Şu an taah. şekilde 8 Mbps S paketini 74,90, 12 Mbps olan M paketini 84,90 ve 24 L olan ise 104,90 TL’ den fiyatlandırılıyor. 

Artan internet fiyatları

En ucuz internet hizmetlerini sunan firmalardan biri Turknet dahi yakın bir zamanda fiyatını arttırdı. Ama arttırmasına rağmen hala çoğundan daha ucuz internet hizmeti veriyor. Tabi çağrı merkezi diye bir şeyin olmadığını da unutmamak gerekiyor.

Kampanya paketlerinde yanında bazı seçeneklerde ekli. TT Depodan tutun antivirüs programı ve TT Akedemi gibi hizmetlerde var.

Türk Telekom kampanyalar için resmi bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/kampanyalar.aspx sayfasını ziyaret ediniz. Unutmadan sık sorulan sorular kısmına bakmayı ihmal etmeyiniz.

Türk Telekom yeni internet fiyatı ve kampanyası

Yukarıdaki bağlantıda Jet kampanyası, yalın internette kampanyası, internetsiz ev kalmayacakmış kampanyası, yazlık internet, 3 ay bedava ve dahası ile karşılaşacaksınız.

Ücretsiz servislerde Buki, İngilizce eğitim, Hızlıgo, Vitamin TedDy, Wifi noktası, Dijital depolama, Muud ve virüs programı yer almakta.

Son Güncelleme: 24.07.2019 13:46