Apple iPhone 8 iki ay geç çıkabilir

media 2161

Apple, rakibi Samsung' un çıkardığı Galaxy S8' e rakip olarak çıkaracağı iPhone 8 modelini ne zaman satışa çıkaracak? iPhone 8 çıkış tarihi ertelendi mi?

teknik destek

Apple markası ülkemizde ve dünyada ilerleyişi devam etmektedir. Samsung firmasının çıkaracağı Galaxy S8 modelinden sonra Apple, ezeli rakibinden sonra amiral gemisi olan iPhone telefon modelinin son serisi iPhone 8 için hazırlarına devam etmektedir. Daha önce açıklanan tarih olan Eylül ayaının 8. günü piyasaya çıkması planlanan telefon için belirsizlik sürmektedir.

Apple markasının bu yeni telefonu için beklentiler en üst düzeyde şuan kullanıcılarda. Apple firmasının 10. yılına özel olarak piyasaya süreceği beklentisi kullanıcılarda oluşmuş durumdadır. Bu telefon modelin de Apple OLED ekran kullanımının resmi bir açıklama olmamakla beraber kullanağı neredeyse içeriden sızan bilgilere göre kesinleşmiş durumdadır. Ayrıca bir iddayıda sizlerle paylaşalım Apple bu yeni modelinde 3D algılama teknolojisi kullanacağı düşünülmektedir.

teknik destek

Apple iPhone 8′ i geçmi çıkaracak

Apple iPhone 8 iki ay geç çıkabilir

Firmanın en büyük sorunu ise iPhone modelinde kullanmış olduğu tasarımı son üç yıldır kullanmaktadır. Bu tasarım sorununu açmak için firma farklı seçenekler üzerind çalıştığı sızan bilgiler arasındadır. Bu tasarım değişikliği içerisinde OLED ekran ve 3D algılama teknolojide yer almaktadır. Bu çalışmalardan dolayı yine resmi olmayan bilgilere göre telefonun iki aylık bir geçikme ile çıkacağı tahmin edilmektedir. 

Drexel Hamilton analisti Brian White tarafından hazırlanan raporlara göre firmanın yeni modeli iPhone 8’de 5.8’lik bir ekran kullanacağı ve yine bu telefonda kullanmak istediği 3D teknolojisi bu ekran boyutunda oluşan zorluklar nedeniyle Eylül ayında çıkması planlanan çıkş tarihinin 2 aylık bir geçikme ile piyasada olacağı yine bu rapora göre idda edilmektedir. 


iPhone 8 genel görünümü nasıl olacak

iPhone 8 genel görünümü nasıl olacak

iPhone 8 modeli için yeni tasarım

iPhone 8 modeli için yeni tasarım

Apple iPhone 8 modeli için yeni özellik yüz tanıma

Apple iPhone 8 modeli için yeni özellik yüz tanıma
Son Güncelleme: 26.07.2019 03:22