iPhone 8 genel görünümü nasıl olacak

media 2189

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple iPhone 8 görüntü özellikleri nasıl olacak ? iPhone 8 ekran tasarımında yeni bir şeyler deneyecek mi? iPhone 8 telefonu Galaxy S8' mi benzeyecek ?

Apple markası ülkemizde ve dünyada en çok satan telefon modelleri arasında yer almaktadır. Satış rakamlarına bakıldığında mobil sektörde en çok kazanan firmadır diyebiliriz. Şu aralar Galaxy S8 modelinin çıkış zamanı olması hasebiyle teknoloji haberlerin bir çoğu Galaxy S8 modeli ile ilgilidir. Fakat Galaxy S8 modeli artık çıkış tarihi yaklaşmasıyla artık farklı bir telefon yavaş yavaş gündeme gelmeye başladı.

teknik destek

Samsung firmasının ezeli rakibi olan Apple iPhone cihazının son telefon modeli olacak olan iPhone 8 için artık haberler gelmeye yavaş yavaş başladı.  

iPhone 8 genel görünümü nasıl olacak

iPhone 8 genel görünümü nasıl olacak

Apple amiral gemisi olan iPhone için son modelinin nasıl olacağı şuan için muammadır. Fakat gelen haberlere göre Apple firması rakibi olan Samsung’tan 70 milyon adet eğimli OLED ekran alacağı söylenmektedir. Peki eğer bu haber doğru ise Apple satın alacağı bu ekranları nerede nasıl kullancaktır? Samsung  daha önce yayınladığı açıklamalar ile önümüzdeki günlerde OLED ekranlar için milyonlarca dolar yatırım yapacağı görünmektedir.

Samsung geliştireceği bu ekranı rakibi olan Apple firmasına da satacağı aralarında bir anlşama yapılacağı haberleri dolaşmaktadır. Bu anlaşma çecevesinde Apple markasının en son telefonu iPhone 8 iin sipariş edilen bu ekranların ayrı bir önemi bulunduğunu düşünüyoruz. Firma Samsung’ tan 70 milyon adet sipariş vererek yeni telefon sürecine kadar beklemeye başladı. Peki iPhone nasıl bir telefon olarak üretilecek? Ekranı kavisli mi eğimli mi olacak? Açıkcası yeni iPhone 8 modelinde ekran tasarımında Galaxy S8 modeline benzeyeceği aynı ekran tasarımı iPhone 8 modelinde görebiliriz. Bu bilgiler tabiki varsayım şuan için çok erken bazı bilgiler için. Ama yıl içerisinde yeni bilgiler sızmaya başladığında daha net bilgiler edinmeye başlayacağız.


iPhone 8 modeli için yeni tasarım

iPhone 8 modeli için yeni tasarım

Apple iPhone 8 modeli için yeni özellik yüz tanıma

Apple iPhone 8 modeli için yeni özellik yüz tanıma
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:17