Site icon Teknoloji Haber

Zoom açılmıyor kapanıyor nasıl açılır

media 378

Zoom açılmıyor sorunu için hazırladığımız önerilerimiz çoğu uygulamada geçerliliği bulunmakta. Alınan hata ile daha net çözüm seçenekleri sunulabilir.

teknik destek

Zoom uygulaması açılmıyor ve kapanıyor sorunu yaşayanlar için öncelikle uygulama hakkında kısa bir bilgilendirmemiz ve sonrasında Zoom çalışmıyor nedenlerine bakacağız. Önemli uzak eğitim uygulamalarından biri olan Zoom’ u inceleyelim.

Zoom, Amerika merkezili bir uygulamadır ve virüsle adı dünya geneline ulaştı. İlk duyulduktan sonra çok popüler oldu ve sonralardan veri güvenliği konusunda eleştiri oklarını üzerine çekti. Eskisi kadar çok büyük kullanıma sahip olmasa da baya bir kitlesi var. Hatta uygulama değeri Corona ile baya bir katladı.

teknik destek

Uzak eğitim uygulaması olarak kullanılan ve canlı yayın özelliği ile gayet başarılı bulunmakta. Canlı yayında soru sorma, grup oluşturma ve çok sayıda gelişmiş özellikleri bulunuyor.

Zoom, sanırım 2011 yılında kuruldu ve kurucusu E, Yuan ABD’ de iş adamı bir Çinli. Geçen yıl halka arz edilen ve yaklaşık piyasa değerinin 16 milyar dolar olduğu söyleniyor.  

Zoom neden açılmıyor

Zoom açılmıyor hatası için yapmanız gerekenleri sıralayacağız ama önce sıkıntının genelde mi yoksa kullanıcı baz da mı bunun analiz edilmesi gerekiyor. 

Tabi alınacak uyarıya göre izlenecek yollar bulunuyor. Bunun içinde bize alınan hata mesajının gönderilmesi gerekiyor.

Zoom hesap banlanma sorunu

Bu çoğu sistemde görülebilir ama çok seyrek olacağını düşünüyoruz. Her uygulamada olduğu gbi güvenlik duvarının banlama yapması mümkün. Hesabın saatlik ceza veya günlük alabilir.

Zoom açılmıyor kapanıyor nasıl açılır

Son Güncelleme: 30.04.2020 13:11
teknik destek
Exit mobile version