Site icon Teknoloji Haber

Wordpress All in One WP Security Firewall Güvenlik Eklentisi

media 3827

Wordpress All in One WP Security Firewall en iyi Wordpress güvenlik eklentisi olarak bir kaç taneden biri. Hackleme önleme ve Web site güvenliğini sağlama için…

teknik destek

Wordpress Güvenlik Eklentisi

Önemli güvenlik eklentilerinden biri olan bu eklenti orta seviyede bir güvenliği sağlamakta. İşi bilmeyen veya yeni Wordpress kullananlar için bu veya buna benzer eklenti kesinlikle kullanılması gerekiyor.

teknik destek

En iyi Wordpress All in One WP Security Firewall güvenlik eklentisi indirme. Wordpress güvenlik programı yükleme kurulumu. Wordpress güvenliği sağlama,admin girişi engelleme, şifre parola sıfırlama engelleme, yönetim panellinden wp-admin şifre giriş engelleme yolunu değiştirme ayarları. Wordpress güvenlik duvarı firewall yazılımı indir

Wordpress tabanlı sitelerde en iyi güvenlik program eklentilerinden biri olan All in One WP Security Firewall eklentisi çoğu güvenlik önlemleri almanızı sağlar bunlardan bazıları admin giriş yolunu değiştirme, parola sıfırlama yada şifre deneme kısıtlaması, veritabanı güvenliği, Wordpress dosya yazma güvenliği, kaba kuvvet giriş önleme ve güvenlik duvarı.

Yönetim panelinde bulunan Wordpress All in One WP Security Firewall eklentisinin içerisine giriş yaptığınızda sol tarafta aşağıda bulunan bölüm çıkacak yapacaklarınız…

Admin Username site yönetim giriş adını değiştirebilirsiniz artı güvenliğini sağlar.

Login Lockdown: Wordpress site yönetim giriş deneme kısıtlaması kaç kez denenebilir, kaç dk yada saat engelleme yapılabileceği ve giriş deneme güvenlik uyarısı bildirim mail adresi ayar kısmıdır.

File Permission: Wordpress ilk kurduğunuzda dosya izinlerini doğru yapmadıysanız güvenlik açığı oluşur bu bölümden otomatik ayarları yapabilirsiniz Set yazısını tuşlamanız yeterli.

Basic Firewall: Bu bölüm Wordpress temel güvenlik duvarı koruma bölümüdür.Bu bölümü açmanız gerekiyor.

Wordpress All in One WP Security Firewall Güvenlik Eklentisi

Wordpress Kullanıcı Hesapları Güvenlik

wordpress güvenlik ayarları ve programı

Wordpress Kullanıcı Girişi Güvenlik

wordpress site güvenlik adımları eklentisi

Wordpress Kullanıcı Kaydı Güvenlik

wordpress güvenlik sorunlarını çözme programı

Wordpress Veritabanı Güvenliği

Wordpress Sistem Güvenliği Dosya

Wordpress Kara İşlevsellik

Wordpress Güvenlik Duvarı İşlevsellik

Bu eklenti kolayca .htaccess dosyası üzerinden sitenize güvenlik duvarı koruması çok eklemenize izin verir. Bir htaccess dosyası sitenizdeki başka bir kod önce web sunucusu tarafından işlenir. Sitenizde WordPress kod ulaşmak için bir şans olur önce Yani bu güvenlik duvarı kuralları zararlı komut (lar) duracaktır.

Wordpress Kaba kuvvet giriş saldırı önleme

Wordpress Güvenlik Tarayıcı

Wordpress SPAM Güvenlik Comment

Wordpress Ön uç Metin Kopya Koruması

Wordpress Düzenli güncellemeler ve yeni güvenlik özellikleri eklemeler

Wordpress Ek Özellikler

Son Güncelleme: 03.09.2019 09:32
teknik destek
Exit mobile version