Contact Form 7 SMTP iletişim Kurulumu ve Ayarları Türkçe

media 406

Son güncelleme 3 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Contact Form 7 SMTP iletişim Kurulumu Ayarları Türkçe,Wordpress Contact Form 7,Contact Form 7 Eklentisi Nasıl Kurulur,Kurulum,Yükleme,CSS,Türkçe Dil Nasıl Yapılır Resimli

Contact Form 7 SMTP iletişim kurulumu ve ayarları Türkçe anlatımı. Eklentinin Wordpress CSS Türkçe dil desteği var. Contact Form 7 nasıl yapılır resimli anlatımı.

teknik destek

En sık kullanılan site iletişim eklentisi C.Form her dönemde geçerliliğini koruyor. Sürekli güncel haliyle kullanımı sürekli devam ettiriyor.
Wordpress ile yapılan siteler için hazır iletişim eklentisi Contact Form 7  nasıl yüklenir, nasıl ayarları yapılır detaylı anlatımı bu yazımızda bulabilirsiniz.

WordPress Contact Form 7 ile özelleştirilmiş iletişim formu yapıp sorunsuz bir şekilde her hostinge uyum sağlayan SMTP iletişim formu hazırlamak ister misiniz ? Detaylı kurulum adımları

  • Öncelikle yapacağınız ayarlar için Configure SMTP eklentisini indirip kuralım.
  • Kurduktan sonra web hostingin cpanel kısmına giriş yapıp yeni bir mail oluşturun.. ör: [email protected] teknolojihaber.net
  • Şimdi wp-admin e giriş yapıp Ayarlar > SMTP kısmına giriş yapıp açtığımız maili bu eklentiye tanımlayacağız.
  • Bu kısımdaki ayarlarla mailiniz bu açtığınız mail üzerinden ister gmail ister hotmail ister web maillere gönderimini sağlayabilirsiniz.
  • Gmaile nasıl göndereceğiniz hakkında ise admin panelden Ayarlar > Genel kısmında yazdığınız mail ney ise o maile gönderilir, bu kısma gmailinizi yazarsanız cpanel üzernden açtığınız iletişim mailinden gmailinize mail gönderir.

Contact Form 7 SMTP iletişim Kurulumu ve Ayarları Türkçe

Son Güncelleme: 03.09.2019 09:26