WhatsApp girmeden mesajlar gelmiyor

media 1532

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Whatsapp uygulamasına girmeden gelen mesajlarınız simge üzerinde veya bildirim ekranında görünmektedir. Fakat bazı telefonlarda gelen mesajlar uygulamaya girmeden okunmamaktadır.

Whatsapp uygulamasında internet bağlantınız oluğu halde mesajlarınızı göremiyorsanız bu haberimizdeki yöntemleri deneyerek bu sorunuzu çözebilirsiniz. Burada paylaşacağımız  yöntemleri hem android hemde iPhone telefonlarda uygulayabilirsiniz.

teknik destek

Whatsapp uygulamasında gelen mesajların size geldiğinde haberiniz olabilmesi için telefonda bazı ayarları yapmanız gerekmektedir. Eğer uygulamayı yükledikten sonra herhangi bir ayar değişikliği yapmadıysanız gelen mesajlar geldiğinde ekran düşecektir. Eğer gelmiyorsa yüklediğiniz herhangi bir veri tasarrufu uygulaması veya yaptığınız bir ayar değişikliği mesajların ekrana düşmesini engellemektedir. 

WhatsApp mesajlar gelmiyor çözümü nedir?

Bu sorunu yaşayan kişiler herşeyden önce telefonlarında internet bağlantısının olup olmadığını kontrol etsinler. Bu işlemden sonra aşağıdaki adımları uygulayınız.

  • İlk önce veri tasarrufu ve antivirüs uygulamaları telefonlarınız da yüklü ise bu uygulmaları devre dışı bırakınız.
  • Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > Veri Kullanımı adımlarını takip ederek veri kullanımı sınırlaması varsa devredışı bırakınız.
  • Eğer internet bağlantınızı wi-fi üzerinden yapıyorsanız mobil ağı, mobil ağ üzerinden yapıyorsanız wi-fi ağı şeklinde değiştiriniz.
  • Ayarlar > Uygulamalar > Menü tuşu > Uygulama adımlarını takip ederek enerji tasarruf modunun aktif olmadığını kontrol ediniz. Çünkü tasarruf modu bazı özelliklerin devredışı kalmasına sebep olmaktadır.
  • Ayarlar / Uygulamalar / Whatsapp / İzinler  adımlarını takip ederek uygulamanın izinlerini kontrol ediniz. Aşağıda bu bölüm sizlere gösterilmiştir.

WhatsApp girmeden mesajlar gelmiyor

  • WhatsApp > Menü tuşu > WhatsApp Web > Bütün bilgisayarlardan çıkış yap adımlarını takip ederek WhatsApp Web’den çıkış yapınız.
  •  Ayarlar > Uygulamalar > Whatsapp > Depolama adımlarını takip ederek  uygulamaların veri temizliğini yapınız.

WhatsApp sesli mesaj "bas konuş" için güncelleme

WhatsApp sesli mesaj "bas konuş" için güncelleme

WhatsApp silinen resimleri geri alma

WhatsApp silinen resimleri geri alma
Son Güncelleme: 15.12.2017 15:37