YouTube ücretsiz film dönemi

media 1119

İnternetten cep telefonda ve bilgisayarlardan ücretsiz film yayınlayacağını duyuran Youtube' un hesabı ne? Reklam kazançları yeterli mi olacak yoksa satış stratejisi mi?

teknik destek

Youtube’ dan ücretsiz 100 film geliyor. Paralı sürümü pek tutulmayan Youtube ne olduysa ücretsiz film yayınlamaya karar verdi.

Youtube, video platformu dışına pek çıkamadı. Netflix gibi iddialı yapımlarla ücretli yayıncılığı şu an için çok fazla yapan şirket bulunmuyor. Netflix’ in arayüzü çok başarılı. Pek hata görülmeyen yapısı ve kaliteli yapımlarla önemli kullanıcı sayısına ulaştı. Bu durumda rakiplerinin dikkatini çekti. 

teknik destek

YouTube ücretsiz film dönemi

Ücretsiz YouTube filmleri

Youtube, ücretsiz film yayınlayarak reklam geliriyle karşılığını alacak. Sık çıkmayacak şekilde yerleştirilecek reklamların kazanç oranlarına göre hizmetin devam edip etmeyeceği belli olacak.

100 filmde önemli yapıtlar yer alacak. Rocky, Terminator, L.Blonde gibi tanınmış yapıtlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni hamle bakalım uzun dönem bir karar mı yoksa altından başka bir şey çıkacak mı zaman gösterecek!

Son Güncelleme: 17.11.2018 18:25