Youtube' da yeni güncelleme

media 1960

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Youtube uygulamasına gelen yeni güncelleme ile yeni arayüze kavuştu. Artık gezinme çubuğu alt tarafta küçük bir yer kaplayarak yerini aldı.

Dünyaca ünlü dev firma Youtube, yeni güncellemesini bütün Android aygıtlarına resmen sunmuş bulunmakta. Yeni güncelleme ile gezinmede, aynı zamanda video ve kanal arama imgesi olan gezinme çubuğunu, uygulamanın en alt kısmına belirli bir boyutta küçülterek aktarıldı.

teknik destek

Dünyaca tanınan dev firma Youtube, bu yeni ara yüzün bütün iOS aygıtlarında zaten olduğunu ancak Android kullanıcılarına yeni sunulmuş olduğunu açıkladı. Eskiden de kolayca filtreleyip kolayca arayabildiğiniz videoları şimdi daha rahat bulabileceksiniz çünkü uygulamanın yeni ara yüzü ile birlikte fazladan konulan butonlar ve filtreler sayesinde eskiden daha fazla sayıda ve daha fazla çeşitli videoları daha hızlı bir şekilde bulup, rahatlıkla izleyebileceksiniz.

Youtube' da yeni güncelleme

Yeni Youtube, yeni arayüz

Yeni Youtube sürümünde gelen tek özellik bu da değil, ayrıca yeni Youtube sürümünde özel kanalınıza video yüklemek de artık eskisinden daha kolay; eskiden kayan ekran animasyonu ile özel kanalınıza yüklediğiniz videoları artık yeni sürümdeki üst ekran ara yüz çubuğu ile daha kolay ve pratik bir şekilde yükleyebilecekseniz. Dev firma yaptığı birçok yeni güncellemeler ile birlikte piyasaya sürdüğü yeni sürümü ile tekrar kullanıcılarını memnun etti, günümüzde daha çok dışarıda vakit geçirdiğimiz için akıllı cep telefonları ve özel tabletlerimizi kullanarak ve videolar izleyerek, yükleyerek veya şarkı klipleri izleyip dinleyerek zaman geçiriyoruz, işte tam bu yüzden dünyaca ünlü firma Youtube bütün bu övgüleri ve iltifatları hak ediyor ve aynı zamanda gün geçtikçe üye ve kullanıcı sayısı, uygulamayı gittikçe kolaylaştıran ve pratikleştiren güncellemeler sayesinde artıyor.


Çocuklar için YouTube Kids Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır

Çocuklar için YouTube Kids Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır
Son Güncelleme: 03.06.2017 13:31