Yenilenen Galaxy Note 7 çıkıyor

media 1891

Yenilenen Galaxy Note 7 modeli ile ilgili yeni haberler gelmeye başladı. Samsung firması tarafından yapılan resmi açıklama ile Galaxy Note 7 modelinin çıkış tarihi netleşti.

teknik destek

Samsung marka olarak bir çok alanda ürün veren bir firmadır. Firmanın yapmış olduğu bir çok ürünü etrafımızda görmemiz mümkündür. Bu ürünler içerisinde  en çok kullanılanı ise akıllı telefonlardır. Samsung akıllı telefon sektöründe ciddi bir başarı yakaladığı herkes tarafından görülmektedir. Özellikle son çıkardığı modellerde yakaladığı satış rakamları bu başarının halen devam ettiğini göstermektedir.

Samsung yıl içerisinde iki farklı amiral gemi konumunda cihaz piyasaya sürmektedir. Bu cihazlardan biri Galaxy S serisi olurken diğeri ise Galaxy Note serisidir. Galaxy S serisinin son telefonunu 2017 yılı içerisinde çıkaran firma diğer amiral gemisi üzerindeki çalışmalarına ise devam etmektedir. Firma Galaxy Note 8 üzerinde çalışmalarına devam ederken bir yandan da Galaxy Note 7 modelini yenileyerek tekrardan piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

teknik destek

Galaxy Note 7 serisinde Samsung firmasının başı geçtiğimiz yıl içerisinde ciddi olarak ağrımıştı. Özellikle son dönemlerde gelen patlama haberleri bu modelin satışını ciddi oranda etkilemişti. Bu sorunu  çözüme kavuşturabilmek için firma bu modelinde oluşan hataları gidererek tekrardan piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Yenilenen Galaxy Note 7 çıkıyor

Yenilenen Galaxy Note 7 çıkıyor

Yenilenen Galaxy Note 7 serisi ile ilgili resmi açıklama yapan Samsung bu modelinin çıkış tarihini açıkladı. Bu telefon ile Galaxy Note FE modelinde yaşadığı sıkıntıları kullanıcılarına unutturmak istiyor.

Galaxy Note 7 ile ilgili haberler gelmeye dcevam ediyor. Yeni bir kopnsapte kavuşan telefonnun n çıkış tarihide belli oldu.

Galaxy Note 7 modelinin çıkış tarihi teknoloji devi tarafından açıklandı. Yenilenen Galaxy Note 7 modeli Temmuz ayının başı itibariyle satışa sunulacaktır. Yaşadığı  ciddi sorunları unutturmanın  peşinde olan şirket amiral gemisini 7 temmuz günü piyasaya sürmeye başlayacak.

Daha önce yapılan açıklamalara göre 30 Haziranda çıkması beklenilen telefonun bazı problemlerden dolayı bir hafta ertelendiği görünmektedir. Şirket telefonunun çıkış tarihindeki bu gecikmeyi üretilen telefon sayısının artırılmasına bağladı.

Yenilenen Galaxy Note 7 modeli 650 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek. Yeni Note 7 telefon modeline Bixby özelliği de eklendi.


Şaşırtan karar; Galaxy Note 7 yenilenmiş olarak geri geliyor!

Şaşırtan karar; Galaxy Note 7 yenilenmiş olarak geri geliyor!
Son Güncelleme: 20.06.2017 00:50