Yeni AirPods resimleri yayınlandı

media 1675

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple firması tarafından yayınlanan iOS 11 GM sürümünde iPhone X'den farklı olarak yeni AirPods ile ilgili bilgiler yer almaktadır. İşte yeni AirPods resimleri…

Apple firması tarafından üretilen AirPods‘tun geliştiricisi Steve Troughton-Smith yeni AirPods’un resimlerini internette paylaştı. İşte yeni AirPods ile ilgili detaylar…

teknik destek

Geliştiricilere sunulan iOS 11 Golden Master sürümü ile birlikte bir çok detay gün yüzüne çıkmaya başladı. iOS 11 işletim sisteminin final sürümü olacak olan iOS 11 GM sürümünde duvar kağıtları ve potre aydınlatma özellikleri de gün yüzüne çıkmış oldu.

Yeni AirPods resimleri yayınlandı

Yeni AirPods resimleri yayınlandı

Yayınlanan sürümde iPhone X, Apple Watch Series 3 ve AirPods 2 ile ilgili bilgilerde görünmektedir. Geliştirici Steve Troughton-Smith tarafından AirPods 2 tanıtımının yapıldığı kısa bir animasyon resmi twitter hesabından paylaşıldı. 

Daha önceki dönemlerde HomePod yazılımını inceleyerek yeni iPhone modellerinin özelliklerini açıklayan geliştirici şimdide iOS 11 Golden Master sürümünü inceleyerek yeni AirPods ile ilgili kodlar ve görüntüler paylaştı.

Geliştirici  Steve Troughton-Smith’in resmi twitter hesabında paylaştığı animasyonda yeni AirPods’un diğeri gibi beyaz renkte şarj kutusu içerisinde tasarlandığı ve değişiklik yapılmamış gibi görünmemektedir. Ancak bir fark dikkatlerden kaçmamaktadır. LED şarj göstergesi şarj kutusunun dışına alınmış olmasıdır.

…in full, animated glory pic.twitter.com/dbU6WaU1B4

— Steve T-S (@stroughtonsmith) 9 Eylül 2017

Paylaştığımız LED gösterge eğer kutunun içerisinde ise AirPods‘un şarj durumu hakkında bilgi vermektedir. AirPods’u çıkardıysanız şarj durumunu göstermektedir. İlk çıkan Airpodslarda kutunun içinde LED gösterge yer aldığı için şarj durumunu öğrenmek biraz uğraştırıyordu. Şimdi bu ışığın dışarıya alınması ile birlikte şarj durumunu öğrenmek artık kolaylaştığını söyleyebiliriz.

Son Güncelleme: 21.09.2017 12:16