Xperia XZ Premium satış fiyatı ne kadar

media 1930

Sony firmasının çıkaracağı modellerden biri olan Xperia XZ Premium'un Türkiye satış fiyatı belli oldu. Yeni gelen bilgilere göre resmi olarak ülkemizde hangi fiyata satılacağı açıklandı.

teknik destek

Xperia XZ Premium telefon modeli ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce bu model ile ilgili bir çok haber internette yayınlanmıştı. Yeni gelen haberlere baktığımızda Xperia XZ Premium modelinin resmi satış fiyatları belli oldu. Peki Xperia XZ Premium ülkemizde hangi fiyat aralığında satılacak ?

Xperia XZ Premium telefonu ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 2017 yılında kullanıcılarının karşısına gelecek olan Xperia XZ Premium modeli oldukça iddialı gelmektedir. 2017 yılında düzenlenen MWC 2017’de Xperia XZ Premium modelinin tanıtımı daha önce yapılmıştı. 

teknik destek

Xperia XZ Premium satış fiyatı ne kadar

Sony tarafından tanıtımı yapılan Xperia XZ Premium modelinin satış fiyatının ne kadar olacağı herkes tarafından merak edilmekteydi. Özellikle ülkemizde hangi fiyat aralığında olacağı bizler tarafından dahada merak edilmekteydi. Sony firması tarafından bugün yapılan resmi açıklamayla Xperia XZ Premium modelinin resmi satış fiyatı belli oldu.

Ülkemizde aslında açıklanan fiyata göre çokda ucuz satılmayacak gibi duran telefon 3599 TL fiyatla piyasaya sürüleceği açıklandı.

3599 TL fiyat ile satın alınan Xperia XZ Premium modelinde ne gibi özellikler bulunmaktadır. Telefonun teknik özelliklerine genel olarak bakacak olursak 5.5 inç büyüklüğünde ekran, HDR  destekli 4K çözünürlük bulunacaktır. Ayrıca Sony firmasının çıkarmış olduğu bütün modellerde bulunan Omnibalance ve X-Reality teknolojileri de bu telefonda bulunacaktır.

İşlemci olarak ise hemen hemen bütün amiral gemilerde kullanılan en son LG firmasında gördüğümüz Snapdragon 835 kullanılmış. 64 GB dahili hafızası bulunan cihazın 4 GB RAM kapasitesi bulunmaktadır. Ayrıca bu telefonun dahili hafızasını 250 GB’a kadar çıkarabilirsiniz.

Xperia XZ Premium satış fiyatı ne kadar

Grafik olarak işlemciye Adreno 540 GPU destek oluyor. Bu grafik birimi ayrıca HDR 10 özelliğini desteklemektedir. Açıkçası Smart TV’lerde görmeye alıştığımız özellikleri bu küçük telefon modelinde görmeye başlayacağız. Genel olarak özelliklerini açıkladığımız modelin şimdide detaylı teknik özelliklerini sizlerle paylaşalım.

  • Boyutlar: 156 x 77 x 7.9 mm – 195 gram
  • Ekran: 5.5 inç 4K HDR
  • İşlemci: Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835
  • GPU: Adreno 540
  • RAM: 4 GB
  • Kamera: 19 MP, OIS arka kamera; 13 MP ön kamera
  • Depolama: 64 GB 
  • İşletim sistemi:  Android 7.1 Nougat
  • Batarya: 3230 mAh
Son Güncelleme: 11.06.2017 15:18